Feb 7, 2017

KELAS 9 KEK CONTINENTAL/PREMIUM EKONOMI- BATU PAHAT, JOHOR 9 FEB



Image may contain: food
Sesiapa berminat utk berkongsi ilmu bersama2 cikgu Zalina Yahaya bole cpt2 booking ya.. tak yah di Seremban jauh2.. dekat Batu Pahat je nih.. jom


Jom2 berkongsi ilmu.. bukan senang nk bwk sifu hebat Zalina Yahya ke Batu Pahat nih. Byk ilmu yg bermanfaat akan dikongsikan bersama.
KELAS 9 KEK CONTINENTAL/PREMIUM EKONOMI
Venue: @cuppacakebliciouscafe Batu Pahat
Date : 9 February 2017 (khamis) 
Time : 10 PAGI HINGGA 2.30 PTG
Fee : RM250 (DEPOSIT RM100)
Instructor : Zalina Yahaya 
DEMO CLASS
If interested. Do whatsapp +6010-5120879
PENGISIAN KELAS:
❤️ Di ajar 9 jenis cake dan cream
❤️Mengira kos setiap jenis kek utk menghasilkan kek ekonomi tetapi hasil nye mewah
❤️Diberi tips/costing lengkap utk mnghasilkn kek VIRAL RM1
❤️Special cream bukan fresh cream semata-mata. 
❤️Cara yang simple tapi cantik utk mnghasilkn kek continental ekonomi


KELAS 9 KEK KONTINENTAL - AHAD/ 12 FEB



Jangan lupa class 9 kek continental di tempat saya Bzee Bakery, Seremban 2.

9 jenis kek kontinental senang buat yang anda boleh kembangkan menjadi bermacam2 kek lain. Yang penting faham macam mana nak buat IBU CREAM.

Ahad 12 Feb
11 - 3 ptg
Demo
Rm200
Deposit rm100.
Bank in ke maybank bzee cafe & bakery 5051 76100 195.


Wasap 019 282 0053 pas bank in.

*****Free demo, costing, strategi dan tips penting buat kek bajet.

Labiu
Zalina

KELAS PIZZA- SABTU/ 11 NOV















Satu lagi kelas best oleh cikgu Ashima Tarmizi-

Kelas Pizza
Teknik mudah buat doh uli tangan saja. Tak yah pakai mixer. Tak susah. Buat kat anak2 untuk dinner ka..minum petang kaaa...sat saja ni.
Ada teknik special.


Dua jenis doh: - bread type & jenis rangup ala2 Dominos dan 4 jenis topping

100% HANDS ON
SABTU NI 11 NOV
9 pagi - 2 ptg
Bzee Bakery, Seremban 2

Rm230
Deposit RM100
Bnk in ke maybank Bzee cafe & Bakery 5051 76100 195
Wasap 019 282 0053 selepas bank in.

Last date utk confirm kehadiran : khamis 9 Feb

Labiu
zalina