Sep 25, 2014

KELAS DESSERT IN A CUP 28 SEPTEMBER AHAD - DIBATALKAN. SMS acct untuk REFUND

Salam semua...

Dukacita dimaklumkan, kelas Dessert in a cup yang dijadualkan pada Ahad, 28 September ini terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Kepada yang dah pun membayar deposit sila sms saya - 019 282 0053 :

NAMA PENUH
NO ACCT
JUMLAH DEPOSIT YANG DIBAYAR

Untuk saya refund deposit anda segara.

Saya memohon maaf atas pembatalan kelas berkenaan. Jadual baru akan diumumkan tidak lama lagi. Sebarang kesulitan amat dikesali.

Zalina Yahaya

Sep 18, 2014

Kelas Lapis Roll Chocolate SABTU 27 Sept RM250 deposit RM100


Salam...yahoooo...okeh..dah berjaya pujuk Yuslindhia Zamani Talam Johor buat kelas Kek Lapis Roll Chocolate ni...(bukan swiss roll biasa - ni kek lapis roll).

Kek yang semakin hot dan mendapat mula mendapat permintaan customer

Ni 1st class Linda untuk package kek lapis roll ni. Last raya dia tak menang tangan buat.Permintaan melebihi pengeluaran...

Okeh, sapa yang berminat jom belajar terus dari Linda. Dia akan ajar secara details mcam mana teknik mengadun, membakar dan menggulung bagi kemas.

Juga lagi penting mcam mana nak buat dalam kuantiti yang banyak untuk difrozenkan. Dan sudah pastinya costing dan harga jualan.

Satu lagi produk yang boleh jana income anda...
Sapa berminat, ni details:

Kelas: Kek Lapis Roll Chocolate
Tarikh: Sabtu, 27 Septmber
Masa: 10 pagi - sampai siap (anggaran 5 petang)
Tempat: Bzee Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2
Pengajar:Yuslindhia
Jenis kelas: Semi Hands On


Yuran: RM250
Deposit: RM100


Cara mendaftar:
1. Bnk in deposit ke account Maybank Bzee Bakery, 5051 76100 195
2. Pas bank in, sms details ke 019 282 0053:
Contoh: Zalina, RM100, lapis roll 27 sept
3. Masa kelas bawak baki yuran dan pen saja. Yang lain kami siapkan.
Chocolate Sana Chocolate Sini

Labiu
Zalina

Sep 16, 2014

Jangan Lupa- KELAS PUDING RAJA - AHAD 21, 10 PAGI - RM280 - 100% HANDS ON

Salam semua....




Jangan lupa kelas Ahad ni, 21 SEPTEMBER - KELAS PUDING RAJA BERSAMA Kak Nor Akma - 100% hands on - 10 pagi hingga selesai (anggaran 4 petang) - RM280. Deposit RM100

(jadual asal kelas ni akan diadakan bersama assorted swiss roll, tapi dah ubah... kita fokus pada puding raja saja.

Sapa yang berminat, ni detailsnya:
Kelas Puding Raja Bersama Kak Akma
Tarikh: 21 September AHad
Masa: 10 pagi hingga selesai (angaran pukul 4)
Tempat: Bzee Cafe & Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2, Seremban

Jenis Kelas: 100% Hands On. Anda akan diajar buat Puding Raja dari mula sampai habis - termasuklah jala mas tu (eh, orang panggil jala mas kerr..ahakss), cara masak pisang tu, custard cream yang tak guna sikit pun tepung dan yang penting mcam mana nak buat Frozen. Yuppp..bleh buat frozen benda ni. Buat siap-siap, frozenkan, pastu customer nak, bagi jerrr....

Dessert ni memang sedap makan rasa sejuk dari tekak sampai turun ke perut..serius sedap..saya dah try.

Dan dessert ni dah jadi trend sekaragn tauuu....senang laku keras...

Yuran: RM280
Deposi: RM100


Cara mendaftar:
1. Bank in deposit ke acct Maybank Bzee Cafe & Bakery - 5051 76100 195
2. Dah bank in, sms saya 019 282 0053
contoh: Zalina, RM100, Puding Raja
3. Tak perlu bawak apa-apa kecuali duit baki

NOTA: Kelas akan dibatalkan jika kurang 8 orang peserta. Last date untuk confirm kehadiran ialah pada Jumaat, 18 September.

Chocolate Sana Chocolate SIni
Labiu
Zalina

Sep 9, 2014

Salam semuaaa...

Alhamdulillah dan terima kasih atas sambutan yang sangat di luar dugaan ke atas produk terbaru saya - RESEPI ONLINE.

Setiap hari saya menerima hampir 20 permintaan dari student yang nak beli resepi. Secara purata, setiap orang nakkan 4 resepi sekali gus. Alhamdulillah..syukur.

Resepi-resepi yang diminta bukan sahaja yang terbaru, tapi juga yang evergreen yang memang menjadi trademak Bzee Bakery. Resepi yang selama ini mendapat permintaan tertinggi student DIY.

Saya sedang bertungkus lumus untuk menyiapkan S.O.P  (standard operation procedure) untuk kesemua resepi yang saya ada. Saya tak boleh hanya emel saja resepi yang saya ada. Step, by step dan juga gambar bahan-bahan yang saya gunakan untuk memudahkan anda faham.

Ia agak mengambil masa sebab saya mempunyai resepi yang banyak dan pelbagai kategori. Bagaimanapun, hasil tungkus lumus sejak lebih seminggu lalu, sehingga kini saya berjaya menyiapkan S.O.P resepi-resepi berkenaan:

1.   Bangkok Kaya Cake
2.   Package Kek Butter Cheese (4 jenis) - cheedar cheese,lemon, chocolate n blueberry
3.   Carrrot walnut Cake
4.   Chocolate Mascarpone
5.   Chunky Prune
6.   Cream Puff & Eclairs
7.   Double indulgence
8.   Durian Crepe
9.   Fruit Mousse
10. Italian Rainbow
11. Kek buah Kukus Anam Bulan
12. Package Muffin (4 jenis) (plain muffin, chocolate, orange poppy seed n carrot)
13. Red Velvet
14. Tiramisu Lava Cheese Cake
15. Yam Layer Cake
16. Cilled Oreo Cheesecake
17. Kek Pisang Ibu Duit
18. Panna cotta
19. Salted Caramel Brownies
20. Marble Cream Cheese Brownies
21. Kelapa Jelly
22. French Vanilla Mille Crepe
23. Japanese Crispy cream puff
24. Banana butterscoth cream cheese brownies
25. Cranberry cream cheese brownies
26. Crunchy chocolatee Cheese brownies
27. Double Chocolate Cream cheese brownie
27. Panda Lava Cake
28. Red Velvet Lava Cake
29. Cupcake Vanilla
30. Murtabak Cream Crackers
31. Pavlova
32. Chocolate Cupcake
33. Russian Black &White
34. Japanese Cotton Cheese Cake
35. Durian Cotton Cheese Cake
36. Peanut Butter Cotton Cheese Cake
37. Orange Cotton Cheese Cake 
38. American Chocolate
39. Chocolate Slice Cake
40. Blueberry Slice cake
41. Blueberry cheese Cake
42. Chocolate Perfection
43. Kek CHocolate Kukus Ekonomi


Resepi-resepi lain menyusul kemudian. Sehungan itu, saya mohon jasa baik anda yang dah pun buat payment untuk beli resepi-resepi  saya untuk bagi saya sedikit masa lagi untuk menyiapkan S.O.P resepi yang anda request.

Kepada yang sedang menimbangkan untuk membeli resepi, saya nak maklumkan, semua resepi yang tertera kat atas ni boleh didapat dengan kadar segera.

Resepi-resepi lain bagaimanapun saya perlu ambik sedikit masa selewat-lewatnya seminggu.

Kepada yang mungkin saya terlepas pandang untuk emel resepi anda, pm/sms/whatsap saya untuk tindakan susulan.

Saya dengan ini memohon maaf atas kelewatan.

Labiu
Zalina 

Sep 3, 2014

Kelas Lapis Roll Chocolate SABTU 27 Sept RM250 deposit RM100

 
SENARAI NAMA STUDENT YANG CONFIRM HADIR

1. Kak Nurul Klang
2. Rizana Sharif
3. Kak Umi
4. Kak Yati
5. Ruzaina
6. Fatimah Said
7. Diana
8. Rozanah
9. Nooraini Abdullah
10. Khalijah
11. Hanisah
12. Fiz Sheikh
13. Nor Faizah - 012 260 3088
14. Shida Melaka
15. Kak.Shima
16. Rose Cookies

Salam...yahoooo...okeh..dah berjaya pujuk Yuslindhia Zamani Talam Johorbuat kelas Kek Lapis Roll Chocolate ni...(bukan swiss roll biasa - ni kek lapis roll).

Kek yang semakin hot dan mendapat mula mendapat permintaan customer

Ni 1st class Linda untuk package kek lapis roll ni. Last raya dia tak menang tangan buat.Permintaan melebihi pengeluaran...

Okeh, sapa yang berminat jom belajar terus dari Linda. Dia akan ajar secara details mcam mana teknik mengadun, membakar dan menggulung bagi kemas.

Juga lagi penting mcam mana nak buat dalam kuantiti yang banyak untuk difrozenkan. Dan sudah pastinya costing dan harga jualan.

Satu lagi produk yang boleh jana income anda...
Sapa berminat, ni details:

Kelas: Kek Lapis Roll Chocolate
Tarikh: Sabtu, 27 Septmber
Masa: 10 pagi - sampai siap (anggaran 5 petang)
Tempat: Bzee Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2
Pengajar:Yuslindhia
Jenis kelas: Semi Hands On

Yuran: RM250
Deposit: RM100


Cara mendaftar:

1. Bnk in deposit ke account Maybank Bzee Bakery, 5051 76100 195
2. Pas bank in, sms details ke 019 282 0053:
Contoh: Zalina, RM100, lapis roll 27 sept
3. Masa kelas bawak baki yuran dan pen saja. Yang lain kami siapkan.
Chocolate Sana Chocolate Sini

Labiu
Zalina



Sep 1, 2014

SAPA NAK BELI RSEPI BZEE BAKERY .... Special discount untuk AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY



KELAB ONLINE BZEE BAKERY

HARGA RESEPI ONLINE SPECIAL  DISCOUNT.

CEPAT DAFTAR SEBAGAI AHLI KELAB


Salam semua… BERITA BAIK untuk  mereka yang tak dapat datang kelas saya tapi still nak dapatkan resepi-resepi ciptaan dan olahan saya. Anda kini boleh dapatkannya dengan membeli terus semua resepi yang penah saya buat kelas sejak 2008.

Saya ada lebih 200 koleksi resepi terbaik yang kebanyakannya Alhamdulillah telah menjana pendapatan tinggi kepada pelajar-pelajar saya. 

So, anda tidak perlu lagi tanya kawan-kawan yang datang kelas saya. Beli direct jer dari saya sebab anda boleh tanya saya sendiri apa yang tak faham.

Cara pembelian resepi semudah ABC – pilih apa yang nak belajar – sms saya – tunggu saya bagi quotation – anda buat payment – saya check – klu confirm payment dah buat, saya akan emelkan resepi yang dibeli.

SEMUA RESEPI ONLINE SAYA HANYA DIJUAL PADA YANG TELAH MENDAFTAR MENJADI AHLI SAHAJA.
 

Setiap resepi berbeza harga. Sila sms/wasap 019 282 0053 (Zalina) atau 017 642 5663 (Bihah) untuk quotation.


SEMUA TIPS, JENIS BAHAN, PERALATAN DAN APA SAJA YANG ANDA TAK PAHAM SAYA AKAN TUNJUKKAN
Sebab saya sendiri yang mereka cipta resepi modul tu, insyallah saya akan tau bagaimana nak guide anda. Apa pantang larang, tips, yang boleh, yang tidak. Insyallah jika anda perlu saya tunjukkan equipment/bahan yang saya gunakan pun saya akan bagi tau.

4. BOLEH GUNA GAMBAR SAYA – SEMUA GAMBAR BEBAS WATER MARK
Jika nak, anda akan menerima semua gambar resepi yang anda beli untuk tujuan promosi jualan/iklan class.  SEMUA GAMBAR BEBAS WATER MARK!. Gambar-gambar terbaru saya akan pm/emel anda dari semasa ke semasa.

5. Anda bagaimanapun TIDAK DIBENARKAN untuk menerbitkan semula mana-mana bahagian resepi untuk tujuan cetakan.

 AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY
 
CARA NAK DAFTAR SEBAGAI AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY:
 
1. Bank in FULL PAYMENT RM100 ke account Maybank Bzee Café & Bakery 5051 76100 195
 
2. Selepas bank in SMS  ke phone saya 019 282 0053 details perkara berikut:
NAMA PENUH (jangan nama glamer/nama fb/nama samaran):
NO IC:
ALAMAT PENUH:
ALAMAT EMEL:
NO PHONE
JANTINA
Contoh: Zalina Yahaya, 701022 02 5930, No 503, Jalan Pegawai, 08000 Sungai Petani, Kedah, 019 282 0053, Perempuan, bzeebakery@gmail.com
Sila SMS/EMEL/WHATSAP/PM bukti pembayaran untuk pengesahan .
3. Anda akan menerima kad keahlian. Sila gunakan nombor keahlian yang tertera untuk sebarang urusan terutamanya melibatkan kelas-kelas online. Sebab saya akan mintak nombor keahlian sebelum menjawab soklan anda.

SOALAN-SOALAN YANG MUNGKIN ANDA NAK TANYA:
1. Boleh tak klu saya tak jadi ahli tapi nak beli resepi.
JAWAPAN: Bolehhhh…Kan kat atas tu saya dah ketegorikan PEMBELI BUKAN AHLI KELAB dan PEMBELI AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY
Anda boleh beli apa sahaja resepi yang saya pernah buat kelas dengan harga RM60 untuk satu resepi atau RM200 untuk 4 resepi (TAWARAN SAH SEHINGGA SEPTEMBER 2014 SAHAJA)  
Tetapi anda tidak mendapat keistimewaan sebagai ahli seperti discount (4 resepi RM180), bayar RM10 jer kalau nak join kelas demo yang anda dah beli resepi, free testing untuk modul-modul baru, tips-tips baking dari saya dan keistimewaan lain yang akan saya umumkan dari semasa ke semasa.

2. Saya boleh pilih apa saja resepi? Apa saja?
Ya - daripada senarai RESEPI ONLINE. Bayar hari ni, dapat hari ni..insyallah. Yang tiada dalam senarai, anda perlu tunggu untuk dapatkan resepi.

3. Saya tak dak FB, Whatsap…nak online mcam mana?
JAWAPAN: Anda boleh emel saya soklan-soklan dan saya akan jawab sebaik mungkin. Klu tak dak emel, kasi post sama saya soklan. Tapi ni tak nama online lerrr..ahakssss
Tapi insyallah saya semua resepi akan disampaikan dalam bentuk mudah, step by step.

4. Kalau tak faham boleh tanya banyak kali
JAWAPAN: boleh. Sampai paham InsyallaH

 5. Kenapa saya mula jual resepi?
JAWAPAN: Sebab kejadian menjual resepi modul saya semakin berleluasa sehingga ada yang datang kelas semata-mata nak dapatkan resepi dan dijual secara online.   Dan ada cikgu-cikgu yang juga buat kelas dengan hanya membeli resepi saya. Bagi saya ini, sangat tidak adil kepada student dan juga saya sendiri.
Memandangkan ni resepi saya, saya yang cipta/olah sehingga menjadi,  rasanya lebih afdal saya sendiri yang jual dan anda boleh direct dengan saya untuk tanya apa saja yang rasa nak tanya

6. Kelas demo dah tak buat ker?
JAWAPAN: Sejak bulan April lepas bakery saya semakin `sempit’. Penuh dengan bahan-bahan dan peralatan untuk projek CHOCOLATE CHIPS saya (maaf, resepi ni saya tak akan jual yeaaa..hehhe). Sehubungan itu, ruang untuk kelas demo terpaksa disempitkan. Buat masa ni maksimum untuk kelas demo hanyalah 25 ORANG SAHAJA.

8. KELAS DIY masih buat?
JAWAPAN: Ya. Bagi yang lebih suka buat sendiri dan ada kesempatan  untuk datang sendiri, kelas DIY dan DIY group akan dijalankan seperti biasa.
Kelas DEMO/DIY GROUP akan dibuat pada SETIAP SABTU/AHAD
Kelas DIY setiap SELASA, RABU, KHAMIS DAN JUMAAT
(untuk update jadual boleh rujuk blog saya http://bzeecake.blogspot.com

9. Boleh tak saya jual balik resepi yang saya beli dari Bzee Bakery?
JAWAPAN: Terserah pada anda. Tapi bagi saya yang membeli tu rugi sebab dia tak dapat direct belajar dengan saya.

 Klu ada sebarang soalan yang anda tak paham:
i. emel saya bzeebakery@gmail.com
ii. PM saya di FB - zalina yahaya
iii. Whatsap saya - 019 282 0053

 Labiu
Zalina
019 282 0053



AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY

NO.
NAMA
NO ID
1
ARIFA FIZZA AB RAZAK
2200001
2
ABD RAHIM BIN MAHAT
2200359
3
ABDUL RASID BIN SULTAN MOHAMED
2200150
4
ADAMIAH BINTI ADAM
2200293
5
AFIQAH ZAKARIAH
2200232
6
AINI BT ALI
2200069
7
AISAH BINTI AHMAD
2200266
8
AISHAH BINTI NASIR@ AMRAN
2200204
9
AISHAH BINTI NOORDIN
2200361
10
AKILAH
2200136
11
AMARUSZATI
2200011
12
AMINA BINTI SAGAP
2200099
13
AMIRAH BINTI MUHAMAD AKHIR
2200406
14
AMISRA BINTI GHAZALI
2200166
15
ANEZAN BT AB. AZID
2200058
16
ANITA HAMZAH
2200017
17
ANUM BT ABDOL RAHIM
2200284
18
ARISAH BINTI MOHAMMAD NOR
2200391
19
ARZILINDA BINTI ABD RAHMAN
2200234
20
ASMAH YAHYA
2200109
21
AUNI AZALIA BINTI ASRI
2200161
22
AYUDALITA ABDULLAH
2200367
23
AZIZAH BINTI HASSAN
2200096
24
AZIZAH HASSAN
2200404
25
AZIZAN BINTI ABDUL AZIZ
2200115
79
AZLINDA ABD. SUILI
2200287
27
AZLINDA BT HASSAN
2200222
28
AZURA AHMAD BAKHTIAR
2200094
29
BALKISH BINTI JENAL
2200378
30
BASTUYAH BUSRI
2200349
31
CHE INDON ILYAS
2200031
32
CHE ZANURITA BT CHE LAH
2200372
33
DAYANG KALSOM AWANG ROSELY
2200163
34
DAYANG NUR FAZLIANA ABDUL HALIM
2200296
35
DAYANGKU SALWA
2200314
36
DILA BINTI OSMAN
2200331
37
EDAWATI RAMLEE
2200193
38
EMA FAZIRA MOHAMAD
2200253
39
EMI NORHASZURA BINTI OTHMAN
2200119
40
EMMELLY HANAFI
2200386
41
ENI HARDININGSIH SOEHARDI
2200089
42
ERNIE AIDAROZIHA BT ZAHARI
2200261
43
FAIRUS BINTI PANAWA
2200360
44
FAIZATUL SHEMA BTE IBRAHIM
2200376
45
FARAH HANEEM AHMAD JAMAL
2200033
46
FARIDAH BINTI ABDULLAH
2200329
47
FARIDAH BT ABU BAKR
2200288
48
FATIMAH BINTI ISMAIL
2200157
49
FATIMAH BT HJ DAUD
2200064
50
FATIMAH HASABDIN
2200242
51
FATIN FARHANA BT MASDAN
2200181
52
FAUZIAH BINTI MUSA
2200086
53
FAZIATUN NISA YUSOF BASHA
2200032
54
FAZILA BINTI ABD AZIZ
2200126
55
FAZILA ZAINAL
2200047
56
FAZREENA ISHAK
2200272
57
FUZIAH ARIFIN
2200285
58
FUZIAH BT AYOB
2200056
59
HABIBAH BINTI ADNAN
2200320
60
HAFIZAH BINTI MOHAMED
2200325
61
HAFIZAH BINTI OSMAN
2200364
62
HAFIZAH MOHD HASHIM
2200013
63
HANIM  BT MD. DOM
2200339
64
HANIM BINTI RISIDI
2200165
65
HANITUNLIZAH BT HASSAN
2200392
66
HANIZAH BINTI AB RAHMAN
2200277
67
HASLINA ABD TALIB
2200057
68
HASLINA BINTI SHAMSUDIN
2200175
69
HASLINDA AHMED
2200197
70
HASLINDA BINTI SARIP
2200151
71
HASLINDA JAAFAR
2200313
72
HASMIDA BINTI ISMAIL
2200399
73
HASNAH BINTI ABU HASSAN
2200353
74
HASNAH BINTI RAHMAD
2200191
75
HASNITA BINTI ABU HASHIM
2200133
76
HAZLYNA BINTI SUPARTI
2200335
77
HAZVIN BINTI ZULKIPLY
2200075
78
HAZWANI HASSAN
2200160
81
HELYZAWATI ZAHARAN
2200095
80
HERYATY HANIZA BT ABIDIN
2200294
81
INTAN ROAZMIN BT ABD AZIZ
2200054
82
ISWARTI IDRIS
2200019
83
JAMILAH ABDUL WAHAB
2200366
84
JAMILAH BINTI MV MIOHAMED KOYA
2200318
85
JANANI YOGARAJAH
2200255
86
JANIRA AIN BINTI ABU BAKAR
2200143
87
JANNATUNNA'IM BINTI SABDIN
2200240
88
JULIANA BINTI ABU ZARIM
2200128
89
JULIANA BINTI MOHAMAD MOKTAR
2200310
90
JULIANA MD JUNID
2200102
91
JULIATY M JAPAR
2200132
92
JUNAIDAH BINTI IBRAHIM
2200091
93
KAHYATI BINTI SAPUAN
2200332
94
KALAISELVI ARUMUGAM
2200107
95
KASLILAWATI KASSIM
2200231
96
KHAIRUL AMIRAH BINTI ABDUL MALEK
2200200
97
KHATIJAH BINTI MD KHATIB
2200249
98
KHIRUL BARIAH BINTI MAT ARUP
2200180
99
LILIWATI BT KASDI
2200377
100
LILY AZREENA BINTI ZANUDIN
2200363
101
LINDAWATI@ NUR DIANA BINTI ISMAIL
2200138
102
MAHYUNI BINTI MMOHAMAD ZUKI
2200122
103
MAIMUNAH BINTI ABDUL HALIM
2200239
104
MAIZATUL RAHAYU BT MIHAD
2200297
105
MARDIAH BT HJ MOHAMAD MOHAIDIN
2200203
106
MARDIANA AKMA BINTI MOHAMAD
2200127
107
MARLINA AHAMAD SUKOR
2200028
108
MASLIN BINTI MOHD KHALIL
2200108
109
MASLINA BINTI JAFFAR
2200201
110
MASNAH MORSHIDI
2200407
111
MASNEH BINTI YAHYA
2200370
112
MASTURA BINTI HUSAIN
2200308
113
MASTURA BINTI MAAZ
2200116
114
MASTURA BINTI MOHAMED MUKTAR
2200300
115
MASTURAH BINTI YUSOP
2200140
116
MAZIAH MAT JUNUS
2200330
117
MAZLIARA MAZNAN
2200004
118
MAZNAH BT MUDA
2200269
119
MAZNITA BINTI MOHD SAID
2200092
120
MELISSA BINTI MOHD KHAIRI GOH
2200394
121
MISLIAH NETI
2200396
122
MOHAMAD NOH BIN JAAFAR
2200270
123
MOHD HANIF BIN MOHD ALI
2200280
124
MOHD SHAFIQ BIN MUSA
2200082
125
MONALIZA BINTI MOHD DIAH
2200002
126
MORNIWATI BINTI ABU KASIM
2200196
127
MORNIWATI BT ABU KASSIM
2200079
128
MUNAWWARAH BT SULAIMAN
2200216
129
MUZAIYANA MOHAMAD
2200177
130
NABILA HAINI BT RAHIME
2200194
131
NADIA FADHILLAH NORDIN
2200014
132
NADZIRAH BT GHAZALI
2200273
133
NAHARIAH BINTI MD NOOR
2200124
134
NAJAH FARAHIN AHMAD FAISAL
2200187
135
NAJIDAH BT CHE AMAT
2200235
136
NAZEHA BT ABD AZIZ
2200344
137
NAZIRA BT MOHD NAZARI
2200221
138
NENY SOFFIANA BT SOFYAN EFENDY
2200237
139
NIK AZLINDA BINTI NIK WAN
2200121
140
NIK NOR LIYANA NIK IBRAHIM
2200021
141
NIK NURUL AIN BT NIK ABDUL RAHMAN FATHIL
2200117
142
NINY SYUHADA BINTI HARMEN
2200336
143
NOOR AINI ROSLI
2200398
144
NOOR AZLEEN AB AZIZ
2200009
145
NOOR AZUANI ABDUL RAHMAN
2200038
146
NOOR FADHILAH BINTI SULAIMAN (DILLA)
2200103
147
NOOR FARRAH BINTI CHE SALEHUDDIN
2200171
148
NOOR HAMIZA BT MUSTAPA
2200060
149
NOOR ILHAMIAH SAIMAN
2200351
150
NOOR MALA BT AWANG
2200229
151
NOOR RAMIZAH HANANI BINTI RAMLY
2200348
152
NOOR SHARIHAH BINTI IBRAHIM
2200162
153
NOOR UMYRA BT RODUWAN
2200219
154
NOORUL KHAIRIEN BINTI ABDUL MALEK
2200192
155
NOORYATI MOHAMED
2200088
156
NOORZAIDA BT ABU SAMAH
2200368
157
NOR AFIZA AZIZUDDIN
2200283
158
NOR AFIZA SHARIAT
2200098
159
NOR ASIKIN  ISHAK
2200006
160
NOR AZIMAH BT ISMAIL
2200281
161
NOR AZIZAN BIN KAMIS
2200049
162
NOR AZWANI AZAHARI
2200202
163
NOR BAINUN ZULKIFLI
2200379
164
NOR FATYHAH KASDI
2200238
165
NOR FAZILAH MOHD NASIR
2200046
166
NOR HAFIZAH BINTI MOHAMED
2200169
167
NOR HANISAH HAFNI
2200061
168
NOR HARWINA ISMAIL
2200023
169
NOR HAYATI BINTI YAHYA
2200110
170
NOR LAILA BINTI HARUN
2200090
171
NOR SUHAILA HUSSIN
2200384
172
NOR SUWAIDAH BT MOHD IDRUS
2200286
173
NOR SYAHRUL NISYA BINTI MOHD AKHIR
2200125
174
NOR ZUHAILA BINTI MOHAMAD NOR
2200403
175
NORA BT MUSA
2200382
176
NORA RASHID (ZAINURAINI ZAHARAH BINTI MOHD RASHID)
2200005
177
NORAIANI BINTI ABDUL SAMAD
2200306
178
NORAIHA NORASID
2200027
179
NORAINI BINTI MOHD NOOR
2200323
180
NORAINI JAMAAT
2200084
181
NORAINI MOHAMAD
2200227
182
NORALIDA NGAH
2200076
183
NORALIZA BINTI ALI
2200355
184
NORASFIDAH BINTI AHMAD
2200304
185
NORASHIKIN BINTI ZAINAL ABIDIN
2200309
186
NORAZILAWATI BINTI DOLI
2200174
187
NORAZITA MAT YATIM
2200291
188
NORAZLINA BINTI ISMAIL
2200156
189
NORAZLINA SHAMSUDDIN
2200350
190
NORAZURA BT SAAIA
2200188
191
NORFASILA BINTI YOM
2200317
192
NORFAZIDAH ABU BAKAR
2200024
193
NORFIDAH AB. MANAF
2200068
194
NORHAFIZAH BINTI ABDUL BARI ARBEE
2200207
195
NORHAFIZAH BINTI MOHD NOOR
2200245
196
NORHAFIZAH BT NURDIN
2200072
197
NORHAIDAH BINTI ABDUL GANI
2200312
198
NORHANIZAH BT ABD TALIP
2200217
199
NORHASYIMAH MOHD IBRAHIM
2200373
200
NORHAYA INDA BT MOHD NOH
2200209
201
NORHAYATI BINTI BAHARI
2200153
202
NORHAYATI BINTI MOKHTAR
2200051
203
NORHAYATI MOKHTAR
2200173
204
NORHAYATI SENIN
2200250
205
NORHAYATI TAJUDIN
2200271
206
NORHAZIMA BINTI AHAMED
2200184
207
NORHIDAYAH MOHD ARIFFIN
2200345
208
NORHIDAYATI BINTI RAZALI
2200412
209
NORITA BAKRI
2200016
210
NORIZAN BINTI ZAINUDDIN
2200244
211
NORIZAN MUSTAPHY
2200390
212
NORJANNAH BINTI ABD RAHIM
2200316
213
NORLI MUSTAPAI
2200260
214
NORLIA BINTI MUSA
2200087
215
NORLIANA BINTI YAHAYA
2200241
216
NORLIANA MAILOK
2200264
217
NORLILAWATI BINTI MOHD KASIM
2200190
218
NORMAH BINTI HASHIM
2200070
219
NORMAH BINTI OMAR
2200112
220
NORMAH BT MOHAMED
2200212
221
NORMALA BINTI JAMIL
2200167
222
NORNAHARIAH BT MAMAT
2200205
223
NORNAJIHA BT KAMARUDIN
2200341
224
NORPATIMAH  BINTI MD JIDIN
2200302
225
NORSHARINA BT MISRAN
2200225
226
NORSIAH BAHARUM
2200078
227
NORUL SYAFINAS BT ABU BAKAR
2200274
228
NORULHUDA BINTI HAMID
2200327
229
NORZIHAH BT MAT RAHIM
2200218
230
NORZIHAN MOHD YUSOP
2200267
231
NOZIYANA NASIR
2200254
232
NUR ALINA MOHD SHARIF
2200042
233
NUR ASFARINA BINTI ABDUL RAZAK
2200101
234
NUR ASMA MASTURA BINTI HADZAMAN
2200305
235
NUR ELIZA BINTI MOHD ARIFIN
2200134
236
NUR FARAHA BT JAMAL
2200279
237
NUR HASIFAH BT MD TAHIR
2200077
238
NUR HASLINDA BINTI ABU HASSAN
2200334
239
NUR HIDAYAH BT ROSMAN
2200289
240
NUR JALILAH BINTI MANSOR
2200114
241
NUR SHAHRINA BINTI ABU BAKR
2200319
242
NURAKMAL BINTI KASMUDI
2200408
243
NURATI BINTI AHMAD SALLEH
2200135
244
NURBAHIAH BINTI AB HALIM
2200154
245
NURFARHANNA DAISY YONNY JONATHAN
2200395
246
NURITHNA BINTI BAHARI
2200113
247
NURLIYANA KONG BINTI ABDULLAH
2200326
248
NURSIAH BINTI AMAT
2200322
249
NURUL AFIQAH BT ISHAK
2200393
250
NURUL AIN BINTI ISMAIL
2200298
251
NURUL AIN BT ABDUL MUTALIB
2200179
252
NURUL HANINAH BINTI AB HALIM
2200120
253
NURUL HASANAH BINTI SULAIMAN
2200093
254
NURUL RAZLIANA
2200358
255
NURULAINI BT MOHD ZIN
2200347
256
RABIATUN ADAWYAH
2200066
257
RABIATUN ADAWYAH
2200375
258
RABIHAH HUSSIN
2200034
259
RAFIDAH ABDUL RAHMAN
2200008
260
RAFIKAH BINTI SULAIMAN
2200401
261
RAFIZAH BT MOHD DARIN
2200258
262
RAHANI ABD RAHMAN
2200043
263
RAHAYU BINTI ABD YAZID
2200085
264
RAHAYU BINTI MD SEMAWI
2200324
265
RAIZAH BINTI A RAHIM
2200256
266
RAJMI BINTI YAHAYA
2200146
267
RAMI HAZLIN BT MOHAMAD KAMARUDIN
2200263
268
RASHIDAH ABDULLAH
2200055
269
RAUDZAH BINTI OMAR
2200299
270
RAZITA ISMAIL
2200410
271
REWI ZAHANI PUJI
2200044
272
REZA ZAINUDDIN
2200405
273
RIFA BINTI ABDULLAH
2200159
274
RINA BINTI RASIDI
2200292
275
RISHAMILA MUHAMED
2200275
276
RODIYAH BINTI MOHD YASSIN
2200295
277
ROHAIDA ABDUL RAHIM
2200389
278
ROHAYA BINTI SAHALI
2200321
279
ROS AZURA
2200036
280
ROSE QISTINA
2200052
281
ROSELINA BINTI RAKIB
2200362
282
ROSELINDA ISMAIL
2200252
283
ROSLINAH BINTI SADINAN
2200106
284
ROSLIZA BINTI MOHD YUSOF
2200083
285
ROSLIZA BT MOHAMAD
2200065
286
ROSMAWATI BINTI SADRI
2200357
287
ROSMILAH LANCHO
2200029
288
ROSNA WARI
2200400
289
ROSS SALIHA SAFURA BT HAMZAH
2200062
290
ROSSALWA BINTI MOHD. ISA
2200003
291
ROSZLINAWAN BT WAN CHIK
2200185
292
ROZANA BINTI SHEIKH RAHMAT
2200371
293
ROZANAH BINTI MOKHTAR
2200158
294
ROZIANAADAWATI BT YASIM
2200337
295
ROZITA SAAD
2200149
296
ROZITA SALEH
2200276
297
ROZLINA ABD RAHMAN
2200265
298
RUBI BINTI SALLEH
2200328
299
RUSDIENA BINTI GHAZALI
2200338
300
RUSILAWATI BT RAHMAT
2200388
301
RUSITA SHARIFF (SYANISDA DELIGHTS)
2200035
302
RUSLINDA ZAMANI BT JUSOH
2200220
303
RUSLIZA BINTI AHMAD
2200142
304
RUSMAWANA BINTI ABDULLAH
2200105
305
RUSNITA
2200037
306
RUZAINUN ABD HALIM
2200268
307
RUZITAH BT SARBANI
2200224
308
SAFIAHTUL LAINI BINTI SAPUAN SAHORI
2200257
309
SAFURA NUR MD YUSUF
2200104
310
SAHARAH BT MOHD YUSOF
2200213
311
SAIDATUL SALMA BINTI MD REZAL
2200170
312
SAIFULLAH BIN ABDUL RAZAK
2200315
313
SALAWATI BINTI SALLEH
2200206
314
SALBIAH SULEIMAN
2200343
315
SALIDAWATI BT SALLEH
2200346
316
SALMAH BINTI IDRIS
2200039
317
SALOMI BINTI ZAKARIA
2200369
318
SAMSINAR SAMSUDIN
2200236
319
SARIMAWATI BT SAGIMAN
2200026
320
SARIPAH BINTI ISMAIL
2200243
321
SELY AZEAN MOHD ALI
2200411
322
SH INTAN FARINI BT SYD MOHD AZNI
2200080
323
SH MUNIRAH BT SYED MALEK SHAHABUDIN
2200063
324
SH SURIYANA BT SYED AFLAZAL HUSSAIN
2200214
325
SHAHIRAH SHOLEHUDDIN
2200278
326
SHAHRIMA HEZLIN BINTI HASSAN
2200131
327
SHAKINAH SAAD
2200015
328
SHAMSATH BEGUM BINTI MOHAMED MYDIN
2200290
329
SHAMSIDAR BINTI ZAILAN
2200333
330
SHARIFAH ROGAIYAH
2200385
331
SHARMILA SULAIMAN
2200012
332
SHARMILA WATI BINTI ABU SAMAH
2200050
333
SHAZURA BINTI SHAARI
2200130
334
SHERIZA BINTI SALLEH
2200147
335
SHIDA RAMDZAN
2200233
336
SHUHAILY BINTI ON
2200179
337
SHUZIMAH SIDIK
2200007
338
SITI AISHAH BINTI ZAINAL
2200048
339
SITI AMINAH BT HJ MOHD YUSOF
2200223
340
SITI ASMAA BINTI MAT YUSOFF
2200144
341
SITI FATIMAH BT ALIAH
2200199
342
SITI FATIMAH MD ALI
2200178
343
SITI GAUYAH BT ABD MAJID (nora lavender)
2200164
344
SITI HABSAH MOHD
2200259
345
SITI HAJAR BINTI SAMAD
2200141
346
SITI HAJAR ZULKFLY
2200383
347
SITI HAWA BINTI RUSLAN
2200186
348
SITI HAZRAH  MAT JUSOH
2200022
349
SITI NOORINA BINTI ASMUNGI
2200176
350
SITI NORHAYATI BT MOHAMD MASTAR
2200307
351
SITI NORHIDAYU BT ABDULLAH
2200118
352
SITI NORLAILA BINTI MAT ISA
2200155
353
SITI NURMUTIAH BT ZAINAL
2200374
354
SITI NURUL HUDA ABDULLAH ZAWAWI
2200020
355
SITI RASHIDAH BINTI YUSOF
2200145
356
SITI ROHANI BT AHMAD
2200073
357
SITI ROZZANA BT JAILANI
2200208
358
SITI RUZITA MOHAMED SARIP
2200137
359
SITI SAPURA BINTI ALI
2200354
360
SITI SUPINAH BINTI NOH
2200262
361
SITI SUZUIM BT AB. KARIM
2200387
362
SITI ZUBAIDAH BINTI MASRAN
2200100
363
SOFIAH BT ABU BAKAR
2200071
364
SRI NOR AYZAL BALQISH BINTI AYUB
2200352
365
SUBILAH BINTI MATDIN
2200301
366
SUHAIDA BINTI AHMAD
2200139
367
SUHAINI BINTI MOHAMAD
2200248
368
SURIA BINTI MUSTAFFA
2200152
369
SURIANI ABD AZIZ
2200381
370
SUZAIFAH AB LATIF
2200172
371
SUZAILAINI AHMAD
2200409
372
SUZANA ABD WAHAB
2200040
373
SUZILAWATI BT ABU SUKOR
2200215
374
SUZIYANA SUDIN
2200365
375
SYAZANA BINTI ABDOL RAHIM
2200303
376
SYAZRENA ABDUL REFAI
2200030
377
SYUHADA BUHOLLIA
2200226
378
TENGKU BAHIYYAH BINTI TENGKU YAHAYA
2200183
379
TO' PUAN JAMALIAH BINTI JEMALI
2200189
380
UMI HALAWATI BINTI AHBARUDDIN
2200251
381
UMMI NASHRIKIN BINTI ADNAN
2200041
382
UMMI RAHIL BINTI RASLI
2200195
383
VIVIE SUBARNI
2200342
384
W.NURUL IMANI BT WAN ABDULLAH
2200211
385
WAN FAIZATUL AKMAR BINTI ISMAYATIM
2200198
386
WAN NORDALILA WAN HUSAIN
2200010
387
WAN ROSLIZAYATI BINTI WAN ABDULLAH
2200247
388
WAN ZURAINI BT WAN SULAIMAN
2200053
389
WATTI BT ISMAIL
2200059
390
YOSHIDA BINTI JOHARI
2200210
391
YUSNISAH MOHD YUSAR
2200340
392
YUSNITA BT BADARUDIN
2200074
393
YUSRA BINTI ISMAIL
2200311
394
ZAHARATUL LAILY HASHMAN
2200081
395
ZAHRAH BINTI MOHD NOOR
2200148
396
ZAIHANAMAISARA BINTI MOHD JUDI
2200111
397
ZAIMAH BT MOHD NOOR
2200228
398
ZAIMAS BINTI DOLLAH
2200246
399
ZAINAB ISMAIL
2200045
400
ZAINAH BT MUKHTAR
2200230
401
ZAINI BT SHAMSUDIN
2200182
402
ZALIHA BT MOHAMED
2200402
403
ZALINA BINTI MUSA
2200168
404
ZALINI RAMLI
2200025
405
ZAN ZAFIRA BT MD ZAINAL
2200397
406
ZARINA ISMAIL
2200067
407
ZENUROHI RAMLY
2200380
408
ZETY ZARINA SALEHUDDIN
2200097
409
ZUBAIDAH BINTI ALI
2200129
410
ZULIFAH BINTI MOHAMED
2200356
411
ZURAIDA BINTI HUSSAIN
2200123
412
ZURAINI BT JUHARI
2200282