Sep 25, 2014

KELAS DESSERT IN A CUP 28 SEPTEMBER AHAD - DIBATALKAN. SMS acct untuk REFUND

Salam semua...

Dukacita dimaklumkan, kelas Dessert in a cup yang dijadualkan pada Ahad, 28 September ini terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Kepada yang dah pun membayar deposit sila sms saya - 019 282 0053 :

NAMA PENUH
NO ACCT
JUMLAH DEPOSIT YANG DIBAYAR

Untuk saya refund deposit anda segara.

Saya memohon maaf atas pembatalan kelas berkenaan. Jadual baru akan diumumkan tidak lama lagi. Sebarang kesulitan amat dikesali.

Zalina Yahaya

Sep 18, 2014

Kelas Lapis Roll Chocolate SABTU 27 Sept RM250 deposit RM100


Salam...yahoooo...okeh..dah berjaya pujuk Yuslindhia Zamani Talam Johor buat kelas Kek Lapis Roll Chocolate ni...(bukan swiss roll biasa - ni kek lapis roll).

Kek yang semakin hot dan mendapat mula mendapat permintaan customer

Ni 1st class Linda untuk package kek lapis roll ni. Last raya dia tak menang tangan buat.Permintaan melebihi pengeluaran...

Okeh, sapa yang berminat jom belajar terus dari Linda. Dia akan ajar secara details mcam mana teknik mengadun, membakar dan menggulung bagi kemas.

Juga lagi penting mcam mana nak buat dalam kuantiti yang banyak untuk difrozenkan. Dan sudah pastinya costing dan harga jualan.

Satu lagi produk yang boleh jana income anda...
Sapa berminat, ni details:

Kelas: Kek Lapis Roll Chocolate
Tarikh: Sabtu, 27 Septmber
Masa: 10 pagi - sampai siap (anggaran 5 petang)
Tempat: Bzee Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2
Pengajar:Yuslindhia
Jenis kelas: Semi Hands On


Yuran: RM250
Deposit: RM100


Cara mendaftar:
1. Bnk in deposit ke account Maybank Bzee Bakery, 5051 76100 195
2. Pas bank in, sms details ke 019 282 0053:
Contoh: Zalina, RM100, lapis roll 27 sept
3. Masa kelas bawak baki yuran dan pen saja. Yang lain kami siapkan.
Chocolate Sana Chocolate Sini

Labiu
Zalina

Sep 16, 2014

Jangan Lupa- KELAS PUDING RAJA - AHAD 21, 10 PAGI - RM280 - 100% HANDS ON

Salam semua....




Jangan lupa kelas Ahad ni, 21 SEPTEMBER - KELAS PUDING RAJA BERSAMA Kak Nor Akma - 100% hands on - 10 pagi hingga selesai (anggaran 4 petang) - RM280. Deposit RM100

(jadual asal kelas ni akan diadakan bersama assorted swiss roll, tapi dah ubah... kita fokus pada puding raja saja.

Sapa yang berminat, ni detailsnya:
Kelas Puding Raja Bersama Kak Akma
Tarikh: 21 September AHad
Masa: 10 pagi hingga selesai (angaran pukul 4)
Tempat: Bzee Cafe & Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2, Seremban

Jenis Kelas: 100% Hands On. Anda akan diajar buat Puding Raja dari mula sampai habis - termasuklah jala mas tu (eh, orang panggil jala mas kerr..ahakss), cara masak pisang tu, custard cream yang tak guna sikit pun tepung dan yang penting mcam mana nak buat Frozen. Yuppp..bleh buat frozen benda ni. Buat siap-siap, frozenkan, pastu customer nak, bagi jerrr....

Dessert ni memang sedap makan rasa sejuk dari tekak sampai turun ke perut..serius sedap..saya dah try.

Dan dessert ni dah jadi trend sekaragn tauuu....senang laku keras...

Yuran: RM280
Deposi: RM100


Cara mendaftar:
1. Bank in deposit ke acct Maybank Bzee Cafe & Bakery - 5051 76100 195
2. Dah bank in, sms saya 019 282 0053
contoh: Zalina, RM100, Puding Raja
3. Tak perlu bawak apa-apa kecuali duit baki

NOTA: Kelas akan dibatalkan jika kurang 8 orang peserta. Last date untuk confirm kehadiran ialah pada Jumaat, 18 September.

Chocolate Sana Chocolate SIni
Labiu
Zalina

Sep 9, 2014

Salam semuaaa...

Alhamdulillah dan terima kasih atas sambutan yang sangat di luar dugaan ke atas produk terbaru saya - RESEPI ONLINE.

Setiap hari saya menerima hampir 20 permintaan dari student yang nak beli resepi. Secara purata, setiap orang nakkan 4 resepi sekali gus. Alhamdulillah..syukur.

Resepi-resepi yang diminta bukan sahaja yang terbaru, tapi juga yang evergreen yang memang menjadi trademak Bzee Bakery. Resepi yang selama ini mendapat permintaan tertinggi student DIY.

Saya sedang bertungkus lumus untuk menyiapkan S.O.P  (standard operation procedure) untuk kesemua resepi yang saya ada. Saya tak boleh hanya emel saja resepi yang saya ada. Step, by step dan juga gambar bahan-bahan yang saya gunakan untuk memudahkan anda faham.

Ia agak mengambil masa sebab saya mempunyai resepi yang banyak dan pelbagai kategori. Bagaimanapun, hasil tungkus lumus sejak lebih seminggu lalu, sehingga kini saya berjaya menyiapkan S.O.P resepi-resepi berkenaan:

1.   Bangkok Kaya Cake
2.   Package Kek Butter Cheese (4 jenis) - cheedar cheese,lemon, chocolate n blueberry
3.   Carrrot walnut Cake
4.   Chocolate Mascarpone
5.   Chunky Prune
6.   Cream Puff & Eclairs
7.   Double indulgence
8.   Durian Crepe
9.   Fruit Mousse
10. Italian Rainbow
11. Kek buah Kukus Anam Bulan
12. Package Muffin (4 jenis) (plain muffin, chocolate, orange poppy seed n carrot)
13. Red Velvet
14. Tiramisu Lava Cheese Cake
15. Yam Layer Cake
16. Cilled Oreo Cheesecake
17. Kek Pisang Ibu Duit
18. Panna cotta
19. Salted Caramel Brownies
20. Marble Cream Cheese Brownies
21. Kelapa Jelly
22. French Vanilla Mille Crepe
23. Japanese Crispy cream puff
24. Banana butterscoth cream cheese brownies
25. Cranberry cream cheese brownies
26. Crunchy chocolatee Cheese brownies
27. Double Chocolate Cream cheese brownie
27. Panda Lava Cake
28. Red Velvet Lava Cake
29. Cupcake Vanilla
30. Murtabak Cream Crackers
31. Pavlova
32. Chocolate Cupcake
33. Russian Black &White
34. Japanese Cotton Cheese Cake
35. Durian Cotton Cheese Cake
36. Peanut Butter Cotton Cheese Cake
37. Orange Cotton Cheese Cake 
38. American Chocolate
39. Chocolate Slice Cake
40. Blueberry Slice cake
41. Blueberry cheese Cake
42. Chocolate Perfection
43. Kek CHocolate Kukus Ekonomi


Resepi-resepi lain menyusul kemudian. Sehungan itu, saya mohon jasa baik anda yang dah pun buat payment untuk beli resepi-resepi  saya untuk bagi saya sedikit masa lagi untuk menyiapkan S.O.P resepi yang anda request.

Kepada yang sedang menimbangkan untuk membeli resepi, saya nak maklumkan, semua resepi yang tertera kat atas ni boleh didapat dengan kadar segera.

Resepi-resepi lain bagaimanapun saya perlu ambik sedikit masa selewat-lewatnya seminggu.

Kepada yang mungkin saya terlepas pandang untuk emel resepi anda, pm/sms/whatsap saya untuk tindakan susulan.

Saya dengan ini memohon maaf atas kelewatan.

Labiu
Zalina 

Sep 3, 2014

Kelas Lapis Roll Chocolate SABTU 27 Sept RM250 deposit RM100

 
SENARAI NAMA STUDENT YANG CONFIRM HADIR

1. Kak Nurul Klang
2. Rizana Sharif
3. Kak Umi
4. Kak Yati
5. Ruzaina
6. Fatimah Said
7. Diana
8. Rozanah
9. Nooraini Abdullah
10. Khalijah
11. Hanisah
12. Fiz Sheikh
13. Nor Faizah - 012 260 3088
14. Shida Melaka
15. Kak.Shima
16. Rose Cookies

Salam...yahoooo...okeh..dah berjaya pujuk Yuslindhia Zamani Talam Johorbuat kelas Kek Lapis Roll Chocolate ni...(bukan swiss roll biasa - ni kek lapis roll).

Kek yang semakin hot dan mendapat mula mendapat permintaan customer

Ni 1st class Linda untuk package kek lapis roll ni. Last raya dia tak menang tangan buat.Permintaan melebihi pengeluaran...

Okeh, sapa yang berminat jom belajar terus dari Linda. Dia akan ajar secara details mcam mana teknik mengadun, membakar dan menggulung bagi kemas.

Juga lagi penting mcam mana nak buat dalam kuantiti yang banyak untuk difrozenkan. Dan sudah pastinya costing dan harga jualan.

Satu lagi produk yang boleh jana income anda...
Sapa berminat, ni details:

Kelas: Kek Lapis Roll Chocolate
Tarikh: Sabtu, 27 Septmber
Masa: 10 pagi - sampai siap (anggaran 5 petang)
Tempat: Bzee Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2
Pengajar:Yuslindhia
Jenis kelas: Semi Hands On

Yuran: RM250
Deposit: RM100


Cara mendaftar:

1. Bnk in deposit ke account Maybank Bzee Bakery, 5051 76100 195
2. Pas bank in, sms details ke 019 282 0053:
Contoh: Zalina, RM100, lapis roll 27 sept
3. Masa kelas bawak baki yuran dan pen saja. Yang lain kami siapkan.
Chocolate Sana Chocolate Sini

Labiu
Zalina



Sep 1, 2014

SAPA NAK BELI RSEPI BZEE BAKERY .... Special discount untuk AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY



KELAB ONLINE BZEE BAKERY

HARGA RESEPI ONLINE SPECIAL  DISCOUNT.

CEPAT DAFTAR SEBAGAI AHLI KELAB


Salam semua… BERITA BAIK untuk  mereka yang tak dapat datang kelas saya tapi still nak dapatkan resepi-resepi ciptaan dan olahan saya. Anda kini boleh dapatkannya dengan membeli terus semua resepi yang penah saya buat kelas sejak 2008.

Saya ada lebih 200 koleksi resepi terbaik yang kebanyakannya Alhamdulillah telah menjana pendapatan tinggi kepada pelajar-pelajar saya. 

So, anda tidak perlu lagi tanya kawan-kawan yang datang kelas saya. Beli direct jer dari saya sebab anda boleh tanya saya sendiri apa yang tak faham.

Cara pembelian resepi semudah ABC – pilih apa yang nak belajar – sms saya – tunggu saya bagi quotation – anda buat payment – saya check – klu confirm payment dah buat, saya akan emelkan resepi yang dibeli.

SEMUA RESEPI ONLINE SAYA HANYA DIJUAL PADA YANG TELAH MENDAFTAR MENJADI AHLI SAHAJA.
 

Setiap resepi berbeza harga. Sila sms/wasap 019 282 0053 (Zalina) atau 017 642 5663 (Bihah) untuk quotation.


SEMUA TIPS, JENIS BAHAN, PERALATAN DAN APA SAJA YANG ANDA TAK PAHAM SAYA AKAN TUNJUKKAN
Sebab saya sendiri yang mereka cipta resepi modul tu, insyallah saya akan tau bagaimana nak guide anda. Apa pantang larang, tips, yang boleh, yang tidak. Insyallah jika anda perlu saya tunjukkan equipment/bahan yang saya gunakan pun saya akan bagi tau.

4. BOLEH GUNA GAMBAR SAYA – SEMUA GAMBAR BEBAS WATER MARK
Jika nak, anda akan menerima semua gambar resepi yang anda beli untuk tujuan promosi jualan/iklan class.  SEMUA GAMBAR BEBAS WATER MARK!. Gambar-gambar terbaru saya akan pm/emel anda dari semasa ke semasa.

5. Anda bagaimanapun TIDAK DIBENARKAN untuk menerbitkan semula mana-mana bahagian resepi untuk tujuan cetakan.

 AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY
 
CARA NAK DAFTAR SEBAGAI AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY:
 
1. Bank in FULL PAYMENT RM100 ke account Maybank Bzee Café & Bakery 5051 76100 195
 
2. Selepas bank in SMS  ke phone saya 019 282 0053 details perkara berikut:
NAMA PENUH (jangan nama glamer/nama fb/nama samaran):
NO IC:
ALAMAT PENUH:
ALAMAT EMEL:
NO PHONE
JANTINA
Contoh: Zalina Yahaya, 701022 02 5930, No 503, Jalan Pegawai, 08000 Sungai Petani, Kedah, 019 282 0053, Perempuan, bzeebakery@gmail.com
Sila SMS/EMEL/WHATSAP/PM bukti pembayaran untuk pengesahan .
3. Anda akan menerima kad keahlian. Sila gunakan nombor keahlian yang tertera untuk sebarang urusan terutamanya melibatkan kelas-kelas online. Sebab saya akan mintak nombor keahlian sebelum menjawab soklan anda.

SOALAN-SOALAN YANG MUNGKIN ANDA NAK TANYA:
1. Boleh tak klu saya tak jadi ahli tapi nak beli resepi.
JAWAPAN: Bolehhhh…Kan kat atas tu saya dah ketegorikan PEMBELI BUKAN AHLI KELAB dan PEMBELI AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY
Anda boleh beli apa sahaja resepi yang saya pernah buat kelas dengan harga RM60 untuk satu resepi atau RM200 untuk 4 resepi (TAWARAN SAH SEHINGGA SEPTEMBER 2014 SAHAJA)  
Tetapi anda tidak mendapat keistimewaan sebagai ahli seperti discount (4 resepi RM180), bayar RM10 jer kalau nak join kelas demo yang anda dah beli resepi, free testing untuk modul-modul baru, tips-tips baking dari saya dan keistimewaan lain yang akan saya umumkan dari semasa ke semasa.

2. Saya boleh pilih apa saja resepi? Apa saja?
Ya - daripada senarai RESEPI ONLINE. Bayar hari ni, dapat hari ni..insyallah. Yang tiada dalam senarai, anda perlu tunggu untuk dapatkan resepi.

3. Saya tak dak FB, Whatsap…nak online mcam mana?
JAWAPAN: Anda boleh emel saya soklan-soklan dan saya akan jawab sebaik mungkin. Klu tak dak emel, kasi post sama saya soklan. Tapi ni tak nama online lerrr..ahakssss
Tapi insyallah saya semua resepi akan disampaikan dalam bentuk mudah, step by step.

4. Kalau tak faham boleh tanya banyak kali
JAWAPAN: boleh. Sampai paham InsyallaH

 5. Kenapa saya mula jual resepi?
JAWAPAN: Sebab kejadian menjual resepi modul saya semakin berleluasa sehingga ada yang datang kelas semata-mata nak dapatkan resepi dan dijual secara online.   Dan ada cikgu-cikgu yang juga buat kelas dengan hanya membeli resepi saya. Bagi saya ini, sangat tidak adil kepada student dan juga saya sendiri.
Memandangkan ni resepi saya, saya yang cipta/olah sehingga menjadi,  rasanya lebih afdal saya sendiri yang jual dan anda boleh direct dengan saya untuk tanya apa saja yang rasa nak tanya

6. Kelas demo dah tak buat ker?
JAWAPAN: Sejak bulan April lepas bakery saya semakin `sempit’. Penuh dengan bahan-bahan dan peralatan untuk projek CHOCOLATE CHIPS saya (maaf, resepi ni saya tak akan jual yeaaa..hehhe). Sehubungan itu, ruang untuk kelas demo terpaksa disempitkan. Buat masa ni maksimum untuk kelas demo hanyalah 25 ORANG SAHAJA.

8. KELAS DIY masih buat?
JAWAPAN: Ya. Bagi yang lebih suka buat sendiri dan ada kesempatan  untuk datang sendiri, kelas DIY dan DIY group akan dijalankan seperti biasa.
Kelas DEMO/DIY GROUP akan dibuat pada SETIAP SABTU/AHAD
Kelas DIY setiap SELASA, RABU, KHAMIS DAN JUMAAT
(untuk update jadual boleh rujuk blog saya http://bzeecake.blogspot.com

9. Boleh tak saya jual balik resepi yang saya beli dari Bzee Bakery?
JAWAPAN: Terserah pada anda. Tapi bagi saya yang membeli tu rugi sebab dia tak dapat direct belajar dengan saya.

 Klu ada sebarang soalan yang anda tak paham:
i. emel saya bzeebakery@gmail.com
ii. PM saya di FB - zalina yahaya
iii. Whatsap saya - 019 282 0053

 Labiu
Zalina
019 282 0053



AHLI KELAB ONLINE BZEE BAKERY

NO
NAMA
NO ID
1
ABD RAHIM BIN MAHAT
2200359
2
ABDUL RASID BIN SULTAN MOHAMED
2200150
3
ADAMIAH BINTI ADAM
2200293
4
AFIQAH ZAKARIAH
2200232
5
AINI BT ALI
2200069
6
AISAH BINTI AHMAD
2200266
7
AISHAH BINTI NASIR@ AMRAN
2200204
8
AISHAH BINTI NOORDIN
2200361
9
AKILAH
2200136
10
AMARUSZATI
2200011
11
AMINA BINTI SAGAP
2200099
12
AMISRA BINTI GHAZALI
2200166
13
ANEZAN BINTI AB. AZID
2200058
14
ANITA HAMZAH
2200017
15
ANUM BT ABDOL RAHIM
2200284
16
ARIFA FIZZA AB RAZAK
2200021
17
ARISAH BINTI MOHAMMAD NOR
2200391
18
ARZILINDA BINTI ABD RAHMAN
2200234
19
ASMAH YAHAYA
2200109
20
AUNI AZALIA BINTI ASRI
2200161
21
AYUDALITA ABDULLAH
2200367
22
AZIZAH BINTI HASSAN
2200096
23
AZIZAN BINTI ABDUL AZIZ
2200115
24
AZLINDA ABD. SUILI
2200287
25
AZLINDA BT HASSAN
2200222
26
AZURA AHMAD BAKHTIAR
2200094
27
BALKISH BINTI JENAL
2200378
28
BASTUYAH BUSRI
2200349
29
CHE INDON ILYAS
2200031
30
CHE ZANURITA BT CHE LAH
2200372
31
DAYANG KALSOM AWANG ROSELY
2200163
32
DAYANG NUR FAZLIANA ABDUL HALIM
2200296
33
DAYANGKU SALWA
2200314
34
DILA BINTI OSMAN
2200331
35
EDAWATI RAMLEE
2200193
36
EMA FAZIRA MOHAMAD
2200253
37
EMI NORHASZURA BINTI OTHMAN
2200119
38
EMMELLY HANAFI
2200386
39
ENI HARDININGSIH SOEHARDI
2200089
40
ERNIE AIDAROZIHA BT ZAHARI
2200261
41
FAIRUS BINTI PANAWA
2200360
42
FAIZATUL SHEMA BTE IBRAHIM
2200376
43
FARAH HANEEM AHMAD JAMAL
2200033
44
FARIDAH BINTI ABDULLAH
2200329
45
FARIDAH BT ABU BAKR
2200288
46
FATIMAH BINTI ISMAIL
2200157
47
FATIMAH BT HJ DAUD
2200064
48
FATIMAH HASABDIN
2200242
49
FATIN FARHANA BT MASDAN
2200181
50
FAUZIAH BINTI MUSA
2200086
51
FAZIATUN NISA YUSOF BASHA 
2200032
52
FAZILA BINTI ABD AZIZ
2200126
53
FAZILA ZAINAL
2200047
54
FAZREENA ISHAK
2200272
55
FUZIAH ARIFIN
2200285
56
FUZIAH BT AYOB
2200056
57
HABIBAH BINTI ADNAN
2200320
58
HAFIZAH BINTI MOHAMED
2200325
59
HAFIZAH BINTI OSMAN
2200364
60
HAFIZAH MOHD HASHIM
2200013
61
HANIM  BT MD. DOM
2200339
62
HANIM BINTI RISIDI
2200165
63
HANITUNLIZAH BT HASSAN
2200392
64
HANIZAH BINTI AB RAHMAN
2200277
65
HASLINA ABD TALIB
2200057
66
HASLINA BINTI SHAMSUDIN
2200175
67
HASLINDA AHMED
2200197
68
HASLINDA BINTI SARIP
2200151
69
HASLINDA JAAFAR
2200313
70
HASNAH BINTI ABU HASSAN
2200353
71
HASNAH BINTI RAHMAD
2200191
72
HASNITA BINTI ABU HASHIM
2200133
73
HAZLYNA BINTI SUPARTI
2200335
74
HAZVIN BINTI ZULKIPLY
2200075
75
HAZWANI HASSAN
2200160
76
HELYZAWATI ZAHARAN
2200095
77
HERYATY HANIZA BT ABIDIN
2200294
78
INTAN ROAZMIN BT ABD AZIZ
2200054
79
ISWARTI IDRIS
2200019
80
JAMILAH ABDUL WAHAB
2200366
81
JAMILAH BINTI MV MIOHAMED KOYA
2200318
82
JANANI YOGARAJAH
2200255
83
JANIRA AIN BINTI ABU BAKAR
2200143
84
JANNATUNNA'IM BINTI SABDIN
2200240
85
JULIANA BINTI ABU ZARIM
2200128
86
JULIANA BINTI MOHAMAD MOKTAR
2200310
87
JULIANA MD JUNID
2200102
88
JULIATY M JAPAR
2200132
89
JUNAIDAH BINTI IBRAHIM
2200091
90
KAHYATI BINTI SAPUAN
2200332
91
KALAISELVI ARUMUGAM
2200107
92
KASLILAWATI KASSIM
2200231
93
KB
2200180
94
KHAIRUL AMIRAH BINTI ABDUL MALEK
2200200
95
KHATIJAH BINTI MD KHATIB
2200249
96
LILIWATI BT KASDI
2200377
97
LILY AZREENA BINTI ZANUDIN
2200363
98
LINDAWATI@ NUR DIANA BINTI ISMAIL
2200138
99
MAHYUNI BINTI MMOHAMAD ZUKI
2200122
100
MAIMUNAH BINTI ABDUL HALIM
2200239
101
MAIZATUL RAHAYU BT MIHAD
2200297
102
MARDIAH BT HJ MOHAMAD MOHAIDIN
2200203
103
MARDIANA AKMA BINTI MOHAMAD
2200127
104
MARLINA AHAMAD SUKOR
2200028
105
MASLIN BINTI MOHD KHALIL
2200108
106
MASLINA BINTI JAFFAR
2200201
107
MASNEH BINTI YAHYA
2200370
108
MASTURA BINTI HUSAIN
2200308
109
MASTURA BINTI MAAZ
2200116
110
MASTURA BINTI MOHAMED MUKTAR
2200300
111
MASTURAH BINTI YUSOP
2200140
112
MAZIAH MAT JUNUS
2200330
113
MAZLIARA MAZNAN
2200004
114
MAZNAH BT MUDA
2200269
115
MAZNITA BINTI MOHD SAID
2200092
116
MOHAMAD NOH BIN JAAFAR
2200270
117
MOHD HANIF BIN MOHD ALI
2200280
118
MOHD SHAFIQ BIN MUSA
2200082
119
MONALIZA BINTI MOHD DIAH
2200002
120
MORNIWATI BINTI ABU KASIM
2200196
121
MORNIWATI BT ABU KASSIM
2200079
122
MUNAWWARAH BT SULAIMAN
2200216
123
MUZAIYANA MOHAMAD
2200177
124
NABILA HAINI BT RAHIME
2200194
125
NADIA FADHILLAH NORDIN
2200014
126
NADZIRAH BT GHAZALI
2200273
127
NAHARIAH BINTI MD NOOR
2200124
128
NAJAH FARAHIN AHMAD FAISAL
2200187
129
NAJIDAH BT CHE AMAT
2200235
130
NAZEHA BT ABD AZIZ
2200344
131
NAZIRA BT MOHD NAZARI
2200221
132
NENY SOFFIANA BT SOFYAN EFENDY
2200237
133
NIK AZLINDA BINTI NIK WAN
2200121
134
NIK NURUL AIN
2200117
135
NINY SYUHADA BINTI HARMEN
2200336
136
NISSA COOKIES
2200061
137
NOOR AZLEEN AB AZIZ
2200009
138
NOOR AZUANI ABDUL RAHMAN
2200038
139
NOOR FADHILAH BINTI SULAIMAN (DILLA)
2200103
140
NOOR FARRAH BINTI CHE SALEHUDDIN
2200171
141
NOOR HAMIZA BT MUSTAPA
2200060
142
NOOR ILHAMIAH SAIMAN
2200351
143
NOOR MALA BT AWANG
2200229
144
NOOR RAMIZAH HANANI BINTI RAMLY
2200348
145
NOOR SHARIHAH BINTI IBRAHIM
2200162
146
NOOR UMYRA BT RODUWAN
2200219
147
NOORUL KHAIRIEN BINTI ABDUL MALEK
2200192
148
NOORYATI MOHAMED
2200088
149
NOORZAIDA BT ABU SAMAH
2200368
150
NOR AFIZA AZIZUDDIN
2200283
151
NOR AFIZA SHARIAT
2200098
152
NOR ASIKIN  ISHAK
2200006
153
NOR AZIMAH BT ISMAIL
2200281
154
NOR AZIZAN BIN KAMIS
2200049
155
NOR AZWANI AZAHARI
2200202
156
NOR BAINUN ZULKIFLI
2200379
157
NOR FATYHAH KASDI
2200238
158
NOR FAZILAH MOHD NASIR
2200046
159
NOR HAFIZAH BINTI MOHAMED
2200169
160
NOR HARWINA ISMAIL 
2200023
161
NOR HAYATI YAHAYA
2200110
162
NOR LAILA BINTI HARUN
2200090
163
NOR SUHAILA HUSSIN
2200384
164
NOR SUWAIDAH BT MOHD IDRUS
2200286
165
NOR SYAHRUL NISYA BINTI MOHD AKHIR
2200125
166
NORA BT MUSA
2200382
167
NORA RASHID
2200005
168
NORAIANI BINTI ABDUL SAMAD
2200306
169
NORAIHA NORASID
2200027
170
NORAINI BINTI MOHD NOOR
2200323
171
NORAINI JAMAAT
2200084
172
NORAINI MOHAMAD
2200227
173
NORALIDA NGAH
2200076
174
NORALIZA BINTI ALI
2200355
175
NORASFIDAH BINTI AHMAD
2200304
176
NORASHIKIN BINTI ZAINAL ABIDIN
2200309
177
NORAZILAWATI BINTI DOLI
2200174
178
NORAZITA MAT YATIM
2200291
179
NORAZLINA BINTI ISMAIL
2200156
180
NORAZLINA SHAMSUDDIN
2200350
181
NORAZURA BT SAAIA
2200188
182
NORFASILA BINTI YOM
2200317
183
NORFAZIDAH ABU BAKAR
2200024
184
NORFIDAH AB. MANAF
2200068
185
NORHAFIZAH BINTI ABDUL BARI ARBEE
2200207
186
NORHAFIZAH BINTI MOHD NOOR
2200245
187
NORHAFIZAH BT NURDIN
2200072
188
NORHAIDAH BINTI ABDUL GANI
2200312
189
NORHANIZAH BT ABD TALIP
2200217
190
NORHASYIMAH MOHD IBRAHIM
2200373
191
NORHAYA INDA BT MOHD NOH
2200209
192
NORHAYATI BINTI BAHARI
2200153
193
NORHAYATI BINTI MOKHTAR
2200051
194
NORHAYATI MOKHTAR
2200173
195
NORHAYATI SENIN
2200250
196
NORHAYATI TAJUDIN
2200271
197
NORHIDAYAH MOHD ARIFFIN
2200345
198
NORITA BAKRI
2200016
199
NORIZAN BINTI ZAINUDDIN
2200244
200
NORIZAN MUSTAPHY
2200390
201
NORJANNAH BINTI ABD RAHIM
2200316
202
NORLI MUSTAPAI
2200260
203
NORLIA BINTI MUSA
2200087
204
NORLIANA BINTI YAHAYA
2200241
205
NORLIANA MAILOK
2200264
206
NORLILAWATI BINTI MOHD KASIM
2200190
207
NORMAH BINT HASHIM
2200070
208
NORMAH BINTI OMAR
2200112
209
NORMAH BT MOHAMED
2200212
210
NORMALA BINTI JAMIL
2200167
211
NORMI
2200184
212
NORNAHARIAH BT MAMAT
2200205
213
NORNAJIHA BT KAMARUDIN
2200341
214
NORPATIMAH  BINTI MD JIDIN
2200302
215
NORSHARINA BT MISRAN
2200225
216
NORSIAH BAHARUM
2200078
217
NORUL SYAFINAS BT ABU BAKAR
2200274
218
NORULHUDA BINTI HAMID
2200327
219
NORZIHAH BT MAT RAHIM
2200218
220
NORZIHAN MOHD YUSOP
2200267
221
NORZIYANA NASIR
2200254
222
NUR ALINA MOHD SHARIF
2200042
223
NUR ASFARINA BINTI ABDUL RAZAK
2200101
224
NUR ASMA MASTURA BINTI HADZAMAN
2200305
225
NUR ELIZA BINTI MOHD ARIFIN
2200134
226
NUR FARAHA BT JAMAL
2200279
227
NUR HASIFAH BT MD TAHIR
2200077
228
NUR HASLINDA BINTI ABU HASSAN
2200334
229
NUR HIDAYAH BT ROSMAN
2200289
230
NUR JALILAH BINTI MANSOR
2200114
231
NUR SHAHRINA BINTI ABU BAKR
2200319
232
NURATI BINTI AHMAD SALLEH
2200135
233
NURBAHIAH BINTI AB HALIM
2200154
234
NURITHNA BINTI BAHARI
2200113
235
NURLIYANA KONG BINTI ABDULLAH
2200326
236
NURSIAH BINTI AMAT
2200322
237
NURUL AFIQAH BT ISHAK
2200393
238
NURUL AIN BINTI ISMAIL
2200298
239
NURUL AIN BT ABDUL MUTALIB
2200179
240
NURUL HANINAH BINTI AB HALIM
2200120
241
NURUL HASANAH BINTI SULAIMAN
2200093
242
NURUL LIYANA
2200001
243
NURUL RAZLIANA
2200358
244
NURULAINI BT MOHD ZIN
2200347
245
RABIATUN
2200066
246
RABIATUN ADAWYAH
2200375
247
RABIHAH HUSSIN
2200034
248
RAFIDAH ABDUL RAHMAN
2200008
249
RAFIZAH BT MOHD DARIN
2200258
250
RAHANI ABD RAHMAN
2200043
251
RAHAYU BINTI ABD YAZID
2200085
252
RAHAYU BINTI MD SEMAWI
2200324
253
RAIZAH BINTI A RAHIM
2200256
254
RAJMI BINTI YAHAYA
2200146
255
RAMI HAZLIN BT MOHAMAD KAMARUDIN
2200263
256
RASHIDAH ABDULLAH
2200055
257
RAUDZAH BINTI OMAR
2200299
258
REWI ZAHANI PUJI
2200044
259
RIFA BINTI ABDULLAH
2200159
260
RINA BINTI RASIDI
2200292
261
RISHAMILA MUHAMED
2200275
262
RODIYAH BINTI MOHD YASSIN
2200295
263
ROHAIDA ABDUL RAHIM
2200389
264
ROHAYA BINTI SAHALI
2200321
265
ROS AZURA
2200036
266
ROSE QISTINA
2200052
267
ROSELINA BINTI RAKIB
2200362
268
ROSELINDA ISMAIL
2200252
269
ROSLINAH BINTI SADINAN
2200106
270
ROSLIZA BINTI MOHD YUSOF
2200083
271
ROSLIZA BT MOHAMAD
2200065
272
ROSMAWATI BINTI SADRI
2200357
273
ROSMILAH LANCHO
2200029
274
ROSS SALIHA SAFURA BT HAMZAH
2200062
275
ROSSALWA BINTI MOHD. ISA
2200003
276
ROSZLINAWAN BT WAN CHIK
2200185
277
ROZANA BINTI SHEIKH RAHMAT
2200371
278
ROZANAH BINTI MOKHTAR
2200158
279
ROZIANAADAWATI BT YASIM
2200337
280
ROZITA SAAD
2200149
281
ROZITA SALEH
2200276
282
ROZLINA ABD RAHMAN
2200265
283
RUBI BINTI SALLEH
2200328
284
RUSDIENA BINTI GHAZALI
2200338
285
RUSILAWATI BT RAHMAT
2200388
286
RUSITA SHARIFF (SYANISDA DELIGHTS)
2200035
287
RUSLINDA ZAMANI BT JUSOH
2200220
288
RUSLIZA BINTI AHMAD
2200142
289
RUSMAWANA BINTI ABDULLAH
2200105
290
RUSNITA
2200037
291
RUZAINUN ABD HALIM
2200268
292
RUZITAH BT SARBANI
2200224
293
SAFIAHTUL LAINI BINTI SAPUAN SAHORI
2200257
294
SAFURA NUR MD YUSUF
2200104
295
SAHARAH BT MOHD YUSOF
2200213
296
SAIDATUL SALMA BINTI MD REZAL
2200170
297
SAIFULLAH BIN ABDUL RAZAK
2200315
298
SALAWATI BINTI SALLEH
2200206
299
SALBIAH SULEIMAN
2200343
300
SALIDAWATI BT SALLEH
2200346
301
SALMAH BINTI IDRIS
2200039
302
SALOMI BINTI ZAKARIA
2200369
303
SAMSINAR SAMSUDIN
2200236
304
SARIMAWATI BT SAGIMAN
2200026
305
SARIPAH BINTI ISMAIL
2200243
306
SH INTAN FARINI BT SYD MOHD AZNI
2200080
307
SH MUNIRAH BT SYED MALEK SHAHABUDIN
2200063
308
SH SURIYANA BT SYED AFLAZAL HUSSAIN
2200214
309
SHAHIRAH SHOLEHUDDIN
2200278
310
SHAHRIMA HEZLIN BINTI HASSAN
2200131
311
SHAKINAH SAAD
2200015
312
SHAMSATH BEGUM BINTI MOHAMED MYDIN
2200290
313
SHAMSIDAR BINTI ZAILAN
2200333
314
SHARIFAH ROGAIYAH
2200385
315
SHARMILA SULAIMAN
2200012
316
SHARMILA WATI BINTI ABU SAMAH
2200050
317
SHAZURA BINTI SHAARI
2200130
318
SHERIZA BINTI SALLEH
2200147
319
SHIDA RAMDZAN
2200233
320
SHUHAILY BINTI ON
2200018
321
SHUZIMAH SIDIK
2200007
322
SITI AISHAH BINTI ZAINAL
2200048
323
SITI AMINAH BT HJ MOHD YUSOF
2200223
324
SITI ASMAA BINTI MAT YUSOFF
2200144
325
SITI FATIMAH BT ALIAH
2200199
326
SITI FATIMAH MD ALI
2200178
327
SITI GAUYAH BT ABD MAJID
2200164
328
SITI HABSAH MOHD
2200259
329
SITI HAJAR BINTI SAMAD
2200141
330
SITI HAJAR ZULKFLY
2200383
331
SITI HAWA BINTI RUSLAN
2200186
332
SITI HAZRAH  MAT JUSOH
2200022
333
SITI NOORINA BINTI ASMUNGI
2200176
334
SITI NORHAYATI BT MOHAMD MASTAR
2200307
335
SITI NORHIDAYU
2200118
336
SITI NORLAILA BINTI MAT ISA
2200155
337
SITI NURMUTIAH BT ZAINAL
2200374
338
SITI NURUL HUDA ABDULLAH ZAWAWI
2200020
339
SITI RASHIDAH BINTI YUSOF
2200145
340
SITI ROHANI BT AHMAD
2200073
341
SITI ROZZANA BT JAILANI
2200208
342
SITI RUZITA MOHAMED SARIP
2200137
343
SITI SAPURA BINTI ALI
2200354
344
SITI SUPINAH BINTI NOH
2200262
345
SITI SUZUIM BT AB. KARIM
2200387
346
SITI ZUBAIDAH BINTI MASRAN
2200100
347
SOFIAH BT ABU BAKAR
2200071
348
SRI NOR AYZAL BALQISH BINTI AYUB
2200352
349
SUBILAH BINTI MATDIN
2200301
350
SUHAIDA BINTI AHMAD
2200139
351
SUHAINI BINTI MOHAMAD
2200248
352
SURIA BINTI MUSTAFFA
2200152
353
SURIANI ABD AZIZ
2200381
354
SUZAIFAH AB LATIF
2200172
355
SUZANA ABD WAHAB
2200040
356
SUZILAWATI BT ABU SUKOR
2200215
357
SUZIYANA SUDIN
2200365
358
SYAZANA BINTI ABDOL RAHIM
2200303
359
SYAZRENA ABDUL REFAI
2200030
360
SYUHADA BUHOLLIA
2200226
361
TENGKU BAHIYYAH BINTI TENGKU YAHAYA
2200183
362
TO' PUAN JAMALIAH BINTI JEMALI
2200189
363
UMI HALAWATI BINTI AHBARUDDIN
2200251
364
UMMI NASHRIKIN BINTI ADNAN
2200041
365
UMMI RAHIL BINTI RASLI
2200195
366
VIVIE SUBARNI
2200342
367
W.NURUL IMANI BT WAN ABDULLAH
2200211
368
WAN FAIZATUL AKMAR BINTI ISMAYATIM
2200198
369
WAN NORDALILA WAN HUSAIN
2200010
370
WAN ROSLIZAYATI BINTI WAN ABDULLAH
2200247
371
WAN ZURAINI BT WAN SULAIMAN
2200053
372
WATI BT ISMAIL
2200059
373
YOSHIDA BINTI JOHARI
2200210
374
YUSNISAH MOHD YUSAR
2200340
375
YUSNITA BT BAHARUDIN
2200074
376
YUSRA BINTI ISMAIL
2200311
377
ZAHARATUL LAILY HASHMAN
2200081
378
ZAHRAH BINTI MOHD NOOR
2200148
379
ZAIHANAMAISARA BINTI MOHD JUDI
2200111
380
ZAIMAH BT MOHD NOOR
2200228
381
ZAIMAS BINTI DOLLAH
2200246
382
ZAINAB BT ISMAIL
2200045
383
ZAINAH BT MUKHTAR
2200230
384
ZAINI BT SHAMSUDIN
2200182
385
ZALINA BINTI MUSA
2200168
386
ZALINI RAMLI 
2200025
387
ZARINA ISMAIL
2200067
388
ZENUROHI RAMLY
2200380
389
ZETY ZARINA SALEHUDDIN
2200097
390
ZUBAIDAH BINTI ALI
2200129
391
ZULIFAH BINTI MOHAMED
2200356
392
ZURAIDA BINTI HUSSAIN
2200123
393
ZURAINI BT JUHARI
2200282