Apr 1, 2015

KELAS BISKUT TAUSAR 2 MEI RM250




Salam semuaa.... satu lagi modul yang akan diajar oleh cikgu yang saya terbangkan khas dari Tawau - Suriani Amran ialah biskut Tausa.

Suriani akan ajarkan dua jenis Tausa/Tau Sar - yang manis (Tau Sar Peah - Biskut Kacang Merah dan yang pedas - Radish Peah

Kedua-duanya memakai pastry yang berbeza.

Jom belajar bagaimana mendapatkan pastry yang berlapis dan rangup.

Kepada yang berminat, ni detailsnya:
Kelas: Tau Sar Peah (Biskut Kacang Merah – Manis) & Radish Peah (Biskut Lobak Putih – Pedas)
Tarikh: 2 Mei (Sabtu)
Masa: 9 pagi – 4 petang
Tempat: Bzee Café & Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2, Seremban, Negeri Sembilan

Pengajar: Suriani Amran (Tawau)
Jenis Kelas: Separa Hands On

Yuran: RM250
Deposit: RM100

Cara mendaftar:
1. Bank in Deposit ke account Bzee Café & Bakery BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100195
2. Selepas bnk in, sms/pm/wasap bukti pembayaran ke nombor 017 642 5663/019 282 0053 dan nyatakan details seperti contoh di bawah:
Zalina, RM100, tau sar, 2 Mei
3. Apa yang perlu dibawa masa kelas – Baki Yuran & Pen
4. Kelas akan dibatalkan jika kurang 10 peserta
5. Tarikh akhir bnk in deposit : JUMAAT 24 APRIL 2015
Labiu
Zalina

SENARAI NAMA YANG DAH BAYAR DEPOSIT DAN CONFIRM HADIR

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.