Dec 15, 2016

Kelas HANDS ON 100% kuih tradisional: Kuih Keria, Lopes dan popia sira crispy- SABTU/ 24 DIS 2016


Sabtu 24 Disember ni free dak? Kejap...3 jam saja.

Jom singgah Bzee Bakery Seremban 2. Saya jemput Hasnah Saidinmengajar 3 jenis kuih tradisional yang tengah meletup2 ni.
Hmmmm tak nak lah kak...bersepah resepi free kat internet.
Resepi internet ajar dak segala mak nenek tips2 penting nak buat kuih2 ni cara komersial?
Resepi internet bagi tau dak cara cepat nak buat kerja kalau kita nak proses berpuluh2 kilo ubi keledek.
Resepi internet bagi tau dak teknik mudah dan cepat buat kuih lopis sampai anda boleh kata: "laaaa...macam tu jer buat...senang jaaa,
Resepi internet ada dak yang share pengalaman buat beribu2 kuih sehari.

Resepi internet ada ajar buat costing,packaging dan cara simpan.

Kalau ada baguZzzz...kalau tak dak, meh dapatkan tips dari Hasnah Saidin. Dia akan share pengalaman dia
Boleh buat jual kuih2 tradisional secara komersial. Fokus 3 kuih ni jaaa.


Kelas HANDS ON 100% kuih tradisional: Kuih Keria, Lopes dan popia sira crispy

Tarikh: Sabtu 24 Dis
Masa: 10 pagi -1 ptg

Tempat: Bzee Cafe & Bakery, Seremban 2.

Yuran RM200
Deposit RM50


Bank in ke acct maybank Bzee Cafe & Bakery, 5051 76100 195.

Wasap bukti pembayaran dan BAGI NAMA ANDA ke 019 282 0053

Labiu

Zalina