Oct 25, 2013

Jangan lupa kelas buat kek guna peralatan asas di rumah Ahad ni, 27 Oktober 11 pagi

Asskum semua....

 
 
 

Okeh...untuk adik2 yg selalu tension n bebai buat kek sponge n ganache tak jadi...jgn lupa class saya ahad ni 27 oktober.

Saya akan buktikan pada anda bukan mixer mahai atau oven besaq yg menentukan jadi tidaknya kek anda.

Yg penting tahu TEKNIK!

Dlm class ahad ni saya akan tunjukkan pada anda mcm mana nak buat kek guna:
1. HAND MIXER SAJA
2. BESEN ... bukan mangkok aluminium
3. OVEN cap rama2 - bukan oven komersial saya yg besaq tu.
DANNNN
Macam mana nak pukoi FRESH CREAM BAGI CANTIK N GEBU guna HAND MIXER...BUKAN..saya ulang BUKAN SPAR MIXER SAYA.yg berkuasa kuda belang itew.

Dannnmm..mcm mana nak buat ganache yg killettt memanchau2.

Sapa nak , terus bank in FULL PAYMENT untuk class ni - RM150 ke account maybank bzee bakery 5051 76100 195.
 

Pas bnk in sms saya 019 282 0053 nama, date class n jumlah bnk in.

Contoh: zalina yahaya rm150 kelas kek asas 27 okt.

MASA: 11 PAGI - 3 PETANG
TEMPAT: BZEE BAKERY
NO 23 GROUND FLOOR MAGISTRATES SQUARE, SEREMBAN 2 NEGERI SEMBILAN.
YURAN : RM150 sahaja..(blom naik rega wpun gula naik)

Tempat terhad sebab saya tak ambik ramai student utk class ni. Ni class untuk adik2 yg MEMANG SELALU BUAT KEK TAK JADI...

Okeh..gambaq kek kat atas ni adalah hasil penggunaan SEPENUHNYA PERALATAN ASAS YG ADA DI RUMAH ANDA.

Magic Chocolate Mousse Cake
Strawberry slice cake
Satu lagi kek - Fresh fruit slice cake akan disiapkan masa clas bagi menjaga kesegaran buah.

Labiu
Zalina