Mar 28, 2013

JADUAL KELAS DEMO/HANDS ON SEPANJANG BULAN APRIL


Asskm dan alooo untuk semua....

Dikemukakan sekali lagi jadual penuh untuk kelas DEMO sepanjang bulan April 2013


1. Articake Inspired Design Cake Decorating Class" by Daalia Abdul (Lea Oven Shoppe) - KELAS HANDS ON 100%


Tarikh:
1. Sabtu 6 April (KELAS UNTUK HARI NI DAN PENUH
 2. Ahad, 7 April 2013 (MASIH ADA KOSONG TETAPI SANGAT TERHAD)

Yuran: RM400
Deposit: RM200 
Tarikh akhir bayar deposit: Rabu, 3 April
Tarikh akhir tarik diri dan deposit akan dikembalikan: Isnin, 1 April. Selepas tarikh ni, deposit dikira burn/hangus/tidak dikembalikan
Masa: 10 pagi - 5 petang
Min peserta: 10 orang
Lokasi: BZEE BAKERY, SEREMBAN 2, SEREMBAN
Pengajar: Lea Oven/Daalia Abdul

JOM belajar buat 10 jenis bunga yang cantik-cantik ni menggunakan teknik paling sempoi. Yang tak dak dak basic pun boleh join. Insya Allah boleh buattttt...

Anda perlu bawa:
1) Turntable
2) Kain lap
3) Pisau potong kek
4) Nozzle Tan See Fong (Kalau tak da bleh order dengan Lea (contact dia terus untuk order - 012 283 9337)
5) Nozzle biasa 2, 233 ( rumput ), 104, 124, 126, 127, 325 atau 65/67 (daun), 79
6) Spatula kecil dan sederhana besar
7) Kotak kek saiz 10.5 x 1.5", dan papan kek bulat saiz 10.5" atau 10"
8) Piping bag saiz sederhana
Jika berminat, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit  RM200 ke Maybank Accout Bzee Cafe n Bakery - 5051 76100 195
2. Pas bank in, sms nama, date, nama kelas dan berapa jumlah bank in.
Contoh: SABARIAH, SABTU, 6 APRIL, ARTIKCAKE, RM200

SMS KE 019 282 0053



2.  KELAS BACK TO BASIC BZEE BAKERY - 13 APRIL, SABTU


KELAS NI DAH FULLL...mintak kerjasama untuk tidak bank in deposit lagi....maaaf..nanti saya ulang balik yeaa..

KEMBALI ATAS PERMINTAAN HANGATTT.....Kelas yang SANGAT sesuai untuk mereka yang baru nak start biz bakery atau mereka yang tercari-cari resepi asas dalam bidang baking. Kali terakhir saya buat kelas ni tahun 2011. Sambutan yang sangat menggalakkan dah telah banyak menjadi ibu duit pada kebanyakan bakers.
Dalam kelas ni saya akan ajar 12 jenis resepi asas yang boleh anda pelbagaikan. Kelas akan dipenuhi dengan PELBAGAI TIPS penting untuk mendapat hasil baking yang terbaik.
Percuma : resepi buttercream
Tarikh: SABTU, 13 APRIL
Masa: 11 pagi - 5 petang
Lokasi: BZEE BAKERY, SEREMBAN 2, SEREMBAN
Pengajar: ZALINA Yahaya
Yuran: RM250
Deposit: RM150


3. KELAS PRODUK KOMERSIAL TERLARIS HASNAH SAIDIN AHAD 14 APRIL




HARAP MAAF,KELAS NI DAH PENUH




4. KELAS PASTRY PREMIUM ZALINA YAHAYA - SABTU, 20 APRIL 
                                                                              (MODUL TERBARU BZEE BAKERY)
(MASIH ADA KEKOSONGAN)
Tarikh: Sabtu, 20 April 2013
Masa: 11 pagi - 5 petang 
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
Pengajar: Zalina Yahaya
Yuran: RM200
Deposit: RM100
Tarikh akhir bayar deposit: Khamis, 18 April
Tarikh akhir nak canselkann kelas dan deposit dipulangkan: Khamis, 18 April
Jika berminat, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit  RM100 ke Maybank Accout Bzee Cafe n Bakery - 5051 76100 195
2. Pas bank in, sms nama, date, nama kelas dan berapa jumlah bank in.
Contoh: MASTURA, SABTU, 20 APRIL, PREMIUM PASTRY, RM100

SMS KE 019 282 0053 



5. KELAS KEK KUKUS EKONOMI - SABTU, 27 APRIL (LAGIIII...MODUL TERBARU BZEE BAKERY)

HARAP MAAAF, KELAS NI DAH PENUH...55 ORANG DAH MENDAFTAR 






Jom belajar buat kek kukus yang mudah, kos rendah, cepat buat dan boleh dijual dengan harga serendah RM5. 
4 jenis kek kukus ekonomi yang akan didemokan: 
i. Kek Chocolate Moist bersama topping ekonomi
ii. Kek Red Velvet bersama topping cheese economi
iii. Kek Chocolate bersama topping kacang ekonomi
iv. Kek kukus Tiramisu
Tarikh: Sabtu, 27 April 2012
Masa: 11 pagi - 5 petang
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
Pengajar: Zalina Yahaya



6.   KELAS KEK LAPIS SUPER MOIST, SUPER HOT AZIE JB, AHAD, 28 APRIL

TEMPAT TERHAD, TAPI MASIH ADA KEKOSONGAN

                                                                      
     


Untuk usahawan dan bakal usahawan KEK LAPIS... JANGAN LUPA KELAS KEK LAPIS AZIE JB - cikgu kecik molek yang memang jual ribu riban biji kek lapis setiap tahun.

Jom belajar direct ngan Azie 1001 macam tips penting buat kek lapis untuk tujuan komersial.
. Blajar macam mana nak melapis ngan pantas
. Rahsia buat kek lapis yang super moist
. Rahsia kek lapis tahan lama
. Cara packaging
. Cara melapis yang betul
. Cara mengira kos
. Cara menentukan harga kek
. DAN yang pastinyAAAA..cara KIRA UNTUNG...hehehhee
Ok, sapa yang berminat, ni detailsnyaaa

KEK LAPIS SUPER MOIST, SUPER HOT AZIE (KELAS DEMO)
TARIKH: AHAD, 28 APRIL 2013
MASA: 10 PAGI SEHINGGA SELESAI
TEMPAT: BZEE BAKERY, NO, 23, GF, MAGISTRATE SQUARE, SEREMBAN 2

YURAN: RM380
DEPOSIT: RM200

Berminat.. ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM200 ke Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS KE NOMBOR 019 282 0053 - nama, date class, nama class dan jumlah bank in

contoh: Suzie, 28 APRIL, KEK LAPIS, RM250

3. Sila simpan semua bukti pembayaran

Tarikh akhir bayar deposit: KHAMIS, 25 APRIL
Tarikh akhir tarik diri: KHAMIS, 25 APRIL - lewat daripada tarikh ni, deposit burn/hangus...

Untuk sebarang pertanya mengenai kek lapis ni, sila tanya Cikgu Azie sendiri 012 725 8574 .. saya tak tau apa-apa...yang saya tau, saya sangat suka kek lapis Azie sebab sangat moist..makan tak lekat kat tekak....hahhaha...

(maklumat lanjut mengenai yuran akan dimaklumkan dalam masa terdekat.)