Oct 30, 2012

JOM JADI TOKEY KUIH TALAM....




Jenis-jenis talam yang akan diajar

Cara potong yang kemas dan cantik serta pacakging yang menawan juga antara petua penting yang akan diperturunkan di dalam kelas ni...

JOM belajar satu lagi produk yang boleh jadi ibu duit. Anda tidak perlu modal yang besar untuk memulakan biz talam ni - cukup dengan pengukus dan loyang 10x10 atau 12x12.

Santan, tepung tu confirm laaa...tapi yang penting anda boleh mula berniaga dengan modal kecil. 
Daripada modal kecil ni, boleh kumpul jadi besar. Pastu bleh beli oven, mixer dan lain-lain lain untuk buat baking plak...tambah produk jualan...

Dalam kelas ni Yuslindhia akan ajar semua tips dan petua penting untuk menghasilkan talam yang cantik dan sedia dikomersialkan.
Resepi INSYALLAH sedap dan boleh buat terus...tak yah nak try test lagi bila balik rumah...

So, kalau berminat, ni detaiils dia...


KELAS: 10 jenis kuih talam komersial paling laris di pasaran
1. Serimuka Delima Pandan.
2. Talam Cendol.
3. Talam Sekoteng.
4. Talam Keladi.
5. Talam Suji.
6. Talam Peanut Butter.
7. Talam Jagung.
8. Talam Dhia.
9. Talam Roti.
10. Talam Tokyo
 
TARIKH: 11 NOVEMBER 2012 - AHAD
TEMPAT: BZEE BAKERY, SEREMBAN 2, SEREMBAN
MASA: 10 PAGI - sampai selesai
PENGAJAR: Yuslindhia Zamani, Skudai, Johor


YURAN: RM250 SEORANG
DEPOSIT: RM100

KALAU berminat, ikut langkah berikut:

1. sila bank in deposti ke dalam account
MAYBANK ZALINA YAHAYA - 11 22 500 16852

2. Pas bank in sms nama, jumlah bank in dan nama kelas:
contoh: KASIM MASDOR, RM100, KELAS TALAM 11 NOV

No. phone saya: 019 282 0053
TARIKH LAST BANK IN DEPOSIT: KHAMIS, 8 NOV 2012
TARIKH LAST TARIK DIRI DAN DEPOSIT AKAN DIPULANGKAN..JUGA - KHAMIS, 9 NOVEMBER.
YANG CANCEL LAST MINUTE ATAU SELEPAS TARIKH TU, DEPOSIT DIKIRA BURN

MINIMUM PENYERTAAN IALAH 6 ORANG...kalau kurang daripada 6 orang, saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit.

tq