Jan 5, 2013

Asskm dan alooo untuk semua... di bawah ni saya senaraikan jadual KELAS DEMO sepanjang bulan JANUARI  dan MINGGU PERTAMA FEBRUARI 2013. Kelas terbaru untuk bulan MAC dan APRIL selepas saya bercuti, akan diupdate tak lama lagi.

Buat sementara ni, jamu mata dulu dengan kelas-kelas DEMO yang akan saya buat sebelum saya bercuti panjang.

1. CHEESECAKE (Modul TERBARU Koleksi Cheese Cake)




i. Chilled Oreo Cheese Cakeii. Chilled Peach Cheese Cake
iii. Boston Cheese Cake
iv. Marble Cheese Cake

TARIKH: SABTU, 12 JANUARI 2013
MASA: 11 PAGI - 5 PETANG
YURAN: RM200
DEPOSIT: RM100


 Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: ITA, 12 JANUARI, CHEESECAKE RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 9 JANUARI. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 6 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 6 pelajar.


2.  DESSERT UNTUK DESSERT TABLE (Modul  TERBaru Koleksi Dessert terkini) 

I. Petit Fours
ii. Panna Cota
iii. Triple Chocolate Cup
iv. Cheezy Berry Cup 

TARIKH: SABTU, 19 JANUARI 2013
MASA: 11 PAGI - 5 PETANG
YURAN: RM200
DEPOSIT: RM100


Pelajari membuat mousse dan dessert chomel sesuai untuk dihidangkan di dessert table.


Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: HANIM, 19 JANUARI, DESSERT, RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 16 JANUARI. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 6 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 6 pelajar.


3. KOLEKSI TERBARU KEK CONTINENTAL EKONOMI
(Dari koleksi resepi kek continenal saya yang penah keluar majalah Saji)

i. Kek Durian Musang King
ii. Kek Cream Mastura Jambu
iii. Magic Mousse Chocolate Cake
iv. Coffee Nut
v. Chocolate Orange Cake

Jom belajar macam mana nak menglamer dan menyedapkan kek sponge anda dengan cream-cream glamour yang sedap sehingga orang lupa yang dia sedang makan kek sponge.

Senang buat dan boleh jual dengan harga bajet.


TARIKH: SABTU, 26 JANUARI 2013
MASA: 11 PAGI - 5 PETANG
YURAN RM200
DEPOSIT: RM100

Chocolate Magic Mousse

Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: IJA 19 JANUARI,  KEK CONTINENTAL EKONOMI RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 23JANUARI. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 6 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 6 pelajar.



4. KELAS `ROCK N  ROLL'

1. Benji Roll

2. Pandan Roll
3. Tiger Roll
4. Painted Roll


Tarikh: SABTU 2 FEB 2012
Masa: 11 - 5 petang
Yuran: RM200
Deposit: RM100


Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: IJA SABTU, 2 FEB, ROLL RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 30 JANUARI. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 6 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 6 pelajar.