Perubahan jadual kelas
Atas sebab-sebab tertentu, kelas pada:
6 DISEMBER (AHAD)
KELAS: ASAS KEK BUTTER - 5 JENIS - Butter, butter milk, butter orange, marble and rainbow
terpaksa DITUNDA pada:
18 DISEMBER 2009 (Jumaat - cuti umum awal Muharam)
Masa: 11 pagi - 2 ptg
Harga: RM80
Kelas HOMEMADE CHOCOLATE (Sabtu - 5 Disember) on macam biasa yeaa....Sapa yang nak daftar tempat masih ada.
Kelas ulang semula:
Pada sesiapa yang nak joint kelas menghias kek kahwin 3 tingkat guna teknik steamed buttercream, bleh joint kelas saya pada: Sila confirm kehadiran anda dengan membayar deposit RM120 ke account maybank Zalina Yahaya - 1122 500 16852.
KELAS: Kelas menghias kek kahwin 3 tingkat menggunakan teknik Steamed Buttercream.
TARIKH: 27 Disember (Ahad)
MASA; 11 am - 4 ptg
(Makan ringan akan disediakan)
HARGA: RM250
Kelas praktikal sepenuhnya
Kandungan kelas:
i. Teknik terkini menghias kek menggunakan steamed buttercream yang memberikan hasil yang halus, licin dan nampak seperti fondant.
ii. Membuat bunga ros, daun dan pelbagai hiasan border yang yang akan menampakkan kek anda seperti profesional.
iii. Cara meletakkan tiang pada kek
iv Setiap pelajar akan menerima 3 biji kek (1 kg, 1/2 kg dan 350gm) untuk dihias
Peralatan yang perlu dibawa: Apron, kain lap, spatula dan turn table. Peralaan lain seperti piping bag dan nozel akan disediakan.