Di bawah adalah jadual kelas Demo sepanjang bulan Jun ni. Ada 3 kelas demo saja sepanjang bulan Jun ni - AHAD, 10 JUN, SABTU, 16 JUN dan SABTU N AHAD (23 dan 24 JUN). Di bawah adalah details kelas:
Atas permintaan ramai, kelas kek continental terbaru saya - Chocolote Walnut Torte, Pecan Heaven, Chunky Prune dan Double Indulgence akan diulang semula pada tarikh berikut:
TARIKH: AHAD, 10 JUN
MASA: 11 PAGI - 5 PETANG
YURAN: RM180
DEPOSIT: RM80
Cara nak join class:
1. Bank in deposit ke dalam akuan BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in sms nama dan nama kelas dan tarikh - contoh: SARAH YACOB KEK BARU 10 JUN
3. Sila simpan bukti pembayaran.
4. Sila bawa bekas masing-masing semasa datang class
______________________________________________________________________
KELAS HAMPER RAYA 2012 (HANDS ON/DIY SEPENUHNYA)
TERHAD KEPADA 10 PELAJAR SAHAJA....DAFTAR SEGERA!!!
Kandunan Kelas:
iv. Menghias hamper menggunakan kotak dan bakul yang boleh didapati dengan mudah. Tidak perlu bergantung kepada kotak custom made atau yang ditempah khas.
Cara nak join class:
1. Bank in deposit ke dalam akuan BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in sms nama dan nama kelas dan tarikh - contoh: MIN MALIK HAMPER 16 JUN
3. Sila simpan bukti pembayaran.
4. Tidak perlu bawak apa-apa semasa datang kelas kecuali duit baki yuran...
___________________________________________________________________________
KELAS ROTI PAK AGUS DATANG LAGI....
TERHAD UNTUK 16 ORANG PELAJAR SAHAJA....DAFTAR SEGERA !!!!
KEPADA mereka yang terlepas kelas roti Pak Agus, ini peluang anda.....jom join bengkel 2 hari yang penuh dengan informasi dan maklumat mengenai cara membuat roti, bun, loaf dan donut yang sangat lembut.
Anda akan diberikan pemahaman mendalam mengenai fungsi-fungsi bahan yang akan membuatkan roti, bun, dan donut anda sangat lembut. Juga pelajari bagaimana memfomulasi resepi roti serta kaedah membuat frozen doh roti.
Semua peserta bengkel 2 hari pada kelas Pak Agus pada 26 dan 27 Mei lepas mengakui kesedapan dan kelembutan roti menggunakan Taiwanese Bread Recipe terutamanya hasilan donut yang setaraf dengan donut Apple Besar....
TARIKH: 23 DAN 24 JUN (SABTU DAN AHAD)
MASA: 10 PAGI - 6 PETANG
YURAN: RM1,200
DEPOSIT: RM600
KELAS ADALAH TEORI DAN HANDS-ON
Cara nak join class:
1. Bank in deposit ke dalam akuan BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in sms nama dan nama kelas dan tarikh - contoh: SITI FAIRUZ ROTI PAK AGUS
3. Sila simpan bukti pembayaran.
4. Sila bawak apron.
(MINIMUM PENYERTAAN ADALAH 7 ORANG. KELAS AKAN DIBATALKAN SEKIRANYA BILANGAN PELAJAR KURANG DARIPADA 7 ORANG)