Salam semua... saya perkenalkan konsep baru kelas saya mulai minggu depan. Ni kelas yang lebih kepada group-group kecil dan fokus kepada satu item sehari.
Maksimum 6 orang saja untuk satu kelas
Cara kelas dikendalikan: Saya demo depan anda dan anda
tengok secara dekat n live
Resepi yang diberikan : LENGKAP
S.O.P n STEP BY STEP seperti resepi
online. Anda HAMPIR tidak perlu mencatat apa-apa pun sebab semua semuanya
telah dicatatkan dalam nota.
Just datang, dan tengok demo secara dekat dan yang penting ANDA DAPAT RASA dan BAWAK BALIK
KEK/DESSERT/PASTRY yang dipelajari.
Kelebihan kelas UCP:
1. Group yang kecil – so anda boleh focus
2. Anda boleh tengok dengan lebih dekat apa sebenarnya
proses yang terlibat dalam pembuatan sesuatu produk
3. Anda boleh lihat/pegang/rasa tekstur sesuatu produk untuk
lebih memahaminya – LEBIH KURANG MACAM DIY jugak.
4. Segala tips baking akan diberikan
5. Costing & cara marketing
6. Sangat sesuai untuk mereka yang tidak ada basic dalam
baking dan berhasrat untuk belajar dengan lebih mendalam segala teknik dan tips
baking.
*HARGA: RM180 satu
sesi
Jika daftar dan bayar
terus untuk 5 sesi – RM850 SAHAJA (DISCOUNT RM50!!!)
*KHAS untuk ahli
Kelab Bzee Bakery : RM160 sahaja untuk setiap sesi
Jika daftar dan bayar
terus untuk 5 sesi : RM750 SAHAJA (DISCOUNT RM50)
(Anda perlu
menghabiskan 5 sesi berkenaan dalam tempoh 5 bulan)
*Harga tidak terpakai
untuk kursus berstatus INTENSIVE
(JANGAN SALAH FAHAM...ANDA TAK SEMESTINYA AMBIK 5 SESI - ambik satu sesi - bayar satu-satu pun boleh. Tapi tak dak discount la.... - sapa yang nak discount RM50 - bayar la terus untuk 5 sesi - tapi boleh pilih bila-bila masa yang nak. Perlu dihabiskan 5 kali tu dalam masa 5 bulan. Jadual-jadual baru akan saya maklumkan dari semas ke semasa)
(JANGAN SALAH FAHAM...ANDA TAK SEMESTINYA AMBIK 5 SESI - ambik satu sesi - bayar satu-satu pun boleh. Tapi tak dak discount la.... - sapa yang nak discount RM50 - bayar la terus untuk 5 sesi - tapi boleh pilih bila-bila masa yang nak. Perlu dihabiskan 5 kali tu dalam masa 5 bulan. Jadual-jadual baru akan saya maklumkan dari semas ke semasa)
Cara mendaftar dan membayar:
1. Pilih mana kursus yang berkenan
2. PM/SMS/Whatsap saya 019
282 0053 untuk maklumkan kursus yang dipilih dan tarikh
3. Saya akan bagi quotation. Jika setuju bank in FULL
PAYMENT KE Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
4. Selepas
bayar, sila PM/SMS/Whatsap saya BUKTI PEMBAYARAN, NAMA PENUH, KURSUS YANG
DIPILIH dan JUMLAH BNK IN
Contoh: Zalina Yahaya, Double Indulgence, Red velvet, Kek
Pisang RM540
5.
Selesai - anda telah didaftarkan dan
tunggu tarikh untuk daftar kursus.
6. Tak perlu bawak
apa-apa semasa kelas. Semua disediakan untuk anda. KELAS BERMULA PUKUL 11 – 2.30 PETANG
JADUAL NOVEMBER , DISEMBER DAN JANUARI (TERTAKLUK KEPADA
PERUBAHAN)
PERHATIAN: SEHINGGA
MAC 2015, saya tidak akan mengadakan sebarang kelas pada setiap hari Sabtu dan
Ahad.
November
SELASA 25 NOVEMBER – CREAM PUFF ECLAIRS
RABU 26 NOVEMBER -
BENJI ROLL
KHAMIS 27 NOVEMBER – APPLE CRUMBLE CHEESE CAKE
DISEMBER
MINGGU PERTAMA
SELASA 2 DISEMBER – CHOCOLATE BUTTER CHEESE CAKE
RABU 3 DISEMBER – CONGO BARS
KHAMIS 4 DISEMBER – VICTORIA SANDWICH
MINGGU KEDUA:
SELASA 9 DISEMBER –
INTENSIF PACKAGE DONUT PREMIUM – RM250
RABU 10 DISEMBER – TRIPLE CHOCOLATE CUP
KHAMIS 11 DISEMBER – SALTED CARAMEL BROWNIES
MINGGU KETIGA
SELASA 16 DISEMBER – RUSSIAN BLACK N WHITE
RABU 17 DISEMBER – RED VELVET
KHAMIS 18 DISEMBER – FUDGY BROWNIE
MINGGU KEEMPAT
SELASA 23 DISEMBER – PECAN HEAVEN
RABU 24 DISEMBER – PAVLOVA
KHAMIS 25 DISEMBER – BANANA BUTTERSCHOTCH BROWNIE
MINGGU TERAKHIR
SELASA 30 DISEMBER – INTENSIVE PUFF PASTRY (RM250) – Chicken
Pie, Sardine Puff n Portugese Egg Tart
RABU 31 DISEMBER – JAPANESE COTTON CHEESE CAKE
KHAMIS 1 JANUARI 2015 – FRUIT PUFF
MODUL-MODUL BARU AKAN MULA DIPERKENALKAN SEPANJANG JANUARI,
FEBRUARI DAN MAC 2015- Tungguuuuu
Chocolate Sana Chocolate Sini
Labiu
Zalina