Dec 14, 2014

Jom belajar buat bunga Tulip guna cream sedap - swiss merringue buttercream





Salam semuaa….trend mendeco cake ngan bunga-bunga chun nampak hidup kembali. Suka tengok kemeriahan bunga-bunga atas kek ni. Terbaru dari Lea Oven – bukan bunga ros, bukan ros riben, bukan matahari, tapi kali ni TULIP.

Jom belajar dari Lea Oven mcam mana nak buat Tulips Bouquet atas kek. Paling best sekali ialah mcam mana nak buat SWISS MERRINGUE BUTTERCREAM – buttercream yang sangat sedap, cair di mulut, bukan melekat di tekak DAN boleh buat bunga

Sapa berminat ni detailsnya:
Modul: Tulips Bouquet Cake Deco Workshop
Tarikh: Ahad 20 Disember 2014
Masa: 10 pagi hingga selesai (anggaran 5 petang)
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
No 23, Ground Floor Magistrate Square, Seremban 2, Seremban, Negeri Sembilan
 

Pengajar: Lea Oven
Yuran: RM450
Deposit: RM100

Cara bayar:
1. Bank in deposit RM100 ke account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Selepas bank in, pm/sms/whatsap saya 019 282 0053 bukti pembayaran, nama penuh, jumlah bnk in, tarikh kelas dan nama kelas. Contoh: Zalina, RM100,Tulips Bouquet, 20 Disember 2014
3. Tarikh tutup pendaftaran - Khamis 18 Disember. Kelas akan dibatalkan jika kurang 10 pelajar.
Chocolate Sana Chocolate Sini

Labiu
Zalina