Salam semuaaa... hahahah...nak tergelak pas tau fakta penting cara bakaq kambing.
Selama ni punya la pulun bakaq sampai ketaq pala. Sampai keraih dan rentung jadinya. Rupanya bakaq sat saja.
Brapa lama yg dikata sat tu. Apa rahsia kambing yang dibakar tu kekal moist..juicy dan makan mcm tak bleh berenti...?
Hah..jom jom join kelas Suzana Raman kat tempat saya (Bzee Cafe & Bakery, Seremban 2) Sabtu 20 Ogos ni.
Masa: 10 pagi 2 ptg.
Yuran RM250
Deposit RM100
Bnk in ke acct maybank bzee cafe & bakery 5051 76100 195.
Pas bank in wasap bukti pembayaran ke 019 282 0053.
(Rujuk digambar untuk kandungan class)
Jom ... bleh jadi ibu duit ni. Bleh buat lunch pack, frozen atau jual sos perapan pun ok. Mcm2 boleh buat.
Labiu
Zalina