Kek lapis Azie ni memang terkenal ngan kesedapan dan kemoissssannnyaaa (moist lerrr). Azie ni kalau musim raya, tak yah cakap lerrr memang kerja dia melapis jer lah. Dengaq crita kek-kek lapis Azie ni memang masuk Istana Johor tiap-tiap tahun. Alhamdulillahhh...
Tapi memang best kek lapis Azie ni. Saya sebelum ni tak brapa suka makan kek lapis betawi sebab rasa rempah dia yang bagi saya selalu tak kena. Tapi Kek Lapis Betawi Azie ni, rasa nak habiskan semuaaa...(hehehe..patutlah badan montel kannn..)
Kek-kek lain pun sama - Kek Lapis Prune, Kek Lapis Cadbury dan Kek Lapis Masam Manis. Kelas semalam, Azie perturunkan semua petua-petua berguna buat kek lapis untuk makan sendiri dan gak untuk biz. Baik cara kecil-kecilan mahupun secara kilang-kilangan...hehheheh.. Kebanyakan yang datang semalam pun semua yang memang dah terror-terror buat kek lapis. Saja nak tambah lagi ilmu.
Kek Lapis Prune |
Kek Lapis Cadburry |
Kek Lapis Betawi |
Kek Lapis Masam Manis |
Suka oven chomel Azie ni |
Tengah melapis Lapis Cadburry |
Satu kek dah masakkk... 3 lagi belum |
2 lagi dah masak... |
Dah masak semuaaa.... |
Kak Ana dengan penuh lemah gemalai mengambil kek lapis cadburry dia...heheh |
Merasa nikmat Pavlova yang manizz ngan kemasamam buah Pavlova...heavennnnn... |
Pas 5 minit...solosai..tinggai sehiris saja...hehhee |
Student bergambar ngan cikgu azie... |