Salam semua.... okeh pas berkali2 buat r&d dan pas
befkilo2 gula dan teloq putih saya buang ( dan sudah pastinya selepas saya
terpaksa korbankan diet Atkins saya) maka saya dah dapat formulakan resepi
meringue kisses cookies yg kurang manis, ringan , cair di mulut tapi tak mudah
pecah. Alhamdulillah .
No..no..nooo . ..ni bukan resepi internet. Ni resepi saya sendiri . Ada 2 bahan utama yg akan membezakan meringue kisses cookies saya dengan yg anda cuba guna resepi internet.
No..no..nooo . ..ni bukan resepi internet. Ni resepi saya sendiri . Ada 2 bahan utama yg akan membezakan meringue kisses cookies saya dengan yg anda cuba guna resepi internet.
Sapa berminat Jom join saya .
Details seperti di bawah
Kelas Meringue Kisses Cookies dan Chocolate Chips & Nuts
Meringue Cookies
Tarikh: Ahad 8 mac
Tempat : Bzee cafe & bakery No 23 ground
floor Magistrates square ,
City Park Seremban 2 Seremban Negeri sembilan .
Hari: Sabtu 14 Mac di Sungai Petani .
Contact adik bertuah saya Yusniza Yahaya untuk
mendaftar .
Masa : 11 pagi di seremban
10 pagi di Sungai Petani
Pengajar : Zalina Yahaya
Jenis Kelas : Demo dan semi hands on pada yg nak try picit
meringue .
Yuran : Rm150
KHAS UNTUK AHLI KELAB ONLINE BZEE : RM130 sahaja.
Deposit: rm100
Cara mendaftar :
1. Bank in deposit ke account maybank bzee cafe & bakery 5051 76100 195
2. Pas bnk in kemukakan bukti pembayaran ke no 019 282 0053 - wasap atau mesej .
Bagi details. Contoh
Zalina yahaya rm100 meringue cookies 8 mac / 14 mac
3. Kepada ahli kelab online bzee sila nyatakan nombor keahlian anda untuk mendapat discount .
Contoh
Zalina yahaya rm100 meringue kisses cookies 8 mac/14 mac 22100034
Kandungan class
1. Tips penting buat meringue supaya ringan gebu dan tak berat.
2. Cara bakar - suhu yg betul dan masa yg sesuai untuk dapat meringue yg ringan cair di mulut tapi tak mudah pecah .
3. Kenai 2 bahan rahsia yg jadikan meringue anda berkilat ringan dan cair di mulut .
4. Idea 2 packaging yg chun n chomel untuk majlis .
1. Tips penting buat meringue supaya ringan gebu dan tak berat.
2. Cara bakar - suhu yg betul dan masa yg sesuai untuk dapat meringue yg ringan cair di mulut tapi tak mudah pecah .
3. Kenai 2 bahan rahsia yg jadikan meringue anda berkilat ringan dan cair di mulut .
4. Idea 2 packaging yg chun n chomel untuk majlis .
Labiu
Zalina
Zalina