Nov 2, 2017
Bombolini with Silky Smooth Vanilla Pastry Cream
at
11:29 AM
Bombolini with Silky Smooth Vanilla Pastry Cream
Bombolini (italian doughnut).
Soalan:
Resepi sama dak dengan doughnut biasa.
Jawapan: Tak sama. Saya dah permudahkan resepi dan teknik pembuatan Bomboloni yang selalunya memerlukan lebih 3 jam untuk proofing.
Sangat senang buat dan cepat.
Silky smooth Pastry cream tu sama ka dengan pastry cream biasa?
Jawapan: Tak. Ada penambahan bahan dan tenik yang akan menjadikan pastry cream anda selicin sutera dan cair di mulut. Macam anda makan cream dalam cream puff Beard Papa.
Ada 3 cara nak rasa Bombolini ni:
1. Datang ambik FREE kat bakery saya di Seremban 2, petang ni (1 Nov 2017). Kami tutup pukul 6 petang.FREE TESTING.
Wasap saya dulu www.wasap.my/01928200053 sebelum datang.
2. Masuk class demo saya Ahad ni 5 NoV.
RM150. 11 sampai 2 ptg
Bank in FULL PAYMENT ke acct Maybank Bzee Cafe Bakery 5051 76100 195.
Lepas bank in wasap bukti pembayaran ke www.wasap.my/60192820053
Bagi nama anda.
Saya akan demo cara buat Bombolini dan silky smooth vanilla pastry cream serta 4 filling lain iaitu:,
CHEESE
DURIAN
CHOCOLATE
PANDAN
FREE DEMO: PUFFIN MUFFIN
(Muffin cream puff)
Dan seperti Biasa...costing dan berapa nak jual.
3.Beli PJJ saya yang akan diiklankan mulai Isnin 6 Nov ini.
Labiu
Zalina