TARIKH: SABTU, 15 OKTOBER 2011
MASA: 11 PAGI - 4 PETANG
YURAN: RM150
DEPOSIT: RM50
Kalau berminat nak join, ikut langkah mudah nih:
i. Bank in deposit RM50 ke dalam account Maybank
BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195 selewat-lewatnya JUMAAT 14 OKTOBER, 12 tenghari.
(DEPOSIT DAN PENGESAHAN KEHADIRAN boleh dibuat sekarang.
ii. Pastu - sms NAMA ANDA dan nyatakan KELAS KEK 15 Oktober . No phone saya - 019 282 0053 (zalina yahaya)
1. NUTTEY CARAMEL
(kek caramel butter chiffon with peanut butter sour cream)
i. Khusus untuk penggemar dan penggila kacang.
ii.Belajar cara buat kek caramel butter chiffon yang moist dan gebu.
iii. Belajar cara buat topping special dan lan dari lain - topping peanut butter sour cream.
2. CHOCOLATE MASCARPONE
(Chocolate Moist Chiffon with chocolate mascarpone filling)
Anda akan blajar:
i. Cara buat dark chocolate chiffon cake
ii. Cara buat chocolate mascarpone filling yang yummmyyy
3. ROYAL CARAMEL
(Dark chocolate sponge with salted caramel cream)
i. Cara buat dark chocolate sponge
ii. Cara buat salted caramel
iii. Cara buat salted butter caramel cream