Jan 13, 2014
KELAS DEMO PUDING KOMERSIAL
at
9:34 AM
ASSKUM SEMUAAA...
Jom belajar buat aneka puding ngan Ai Rahim Ibrahim .
Anda bukan saja blajar buat puding yang semuanya sedap tapi yang penting Ai juga akan kongsi semua tips penting macam mana nak buat puding dalam skala besar - untuk tujan jualan.
Jom share pengalaman dan tips-tips penting mcam mana Ai uruskan kerja dia untuk siapkan berpuluh-puluh loyang puding dalam masa singkat (untuk tujuan jualan di pasar ramadhan, anda perlu siapkan kerja anda paling lewat kul 3 petang)
Selain itu, Ai juga akan share macam mana:
1. Nak jadikan resepi puding ni sesuai dengan saiz loyang yang anda ada
2. Cara memotong yang betul supaya cantik n tak pecah
3. Costing
4. Packaging
5. Cara penyimpanan
Klu ada yang berminat, ni detailsnya:
KELAS DEMO 10 PUDING KOMERSIAL
puding: cendol ,koktel, kaca, abc, cincau ,warna warni, peach,
koktel lapis, lumut gula merah, lumut pandan
TARIKH: AHAD, 26 JANUARI
MASA: 10 PAGI - 4 PETANG
TEMPAT: Bzee Bakery, No 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2
PENGAJAR: Ai Rahim
YURAN: RM250
DEPOSIT: RM100 (TIDAK AKAN DIPULANGKAN)
CARA MENDAFTAR:
1. Bank in deposit RM100 ke account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bnk in sms ke Nombor 019 282 0053 details nama, date class, nama class dan jumlah bank in
contoh: ZALINA, PUDING 26 JANUARI, RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa pandaftaran. Anda dianggap belum bayar jika tidak mengemukakan bukti pembayaran
Labiu
Zalina