Feb 10, 2014

JANGAN LUPA CLASS NGAN PAKAR COKLAT - CHEF AMER PADA SABTU 15 DAN AHAD 16 FEB NI

Asskum semuaaa...jangan lupa date anda ngan The Chocolatier terkenal seantelo malaya - Chef Amer pada Sabtu, 15 Feb ni di Bzee Cafe & Bakery, Seremban 2.

Dan keesokan harinya, 16 Feb, Chef Amer sambung lagi crita chocolatenya. Kali ni dalam bentuk drop cookies yang telah menjadi ibu duit pada ramai studentnya sebelum ni.

Chef Amer akan terangkan mcam mana nak buat biskut secara komersial...termasuklah tips-tips penting nak dapatkan bahan mentah utama iaitu Butter dengan rega MURAH...
 


(pssttt...: Rugi tak belajar selok belok dari Chef yang betul-betul pakar dalam bidang chocolate ni. Sambil-sambil blajar cara betul buat chocolate, jom kita dengar crita ngan pengalaman dia bukak kedai chocolate dia yang terbaru - The Chocolate Museum di Kota Damansara.
Dan mcam mana dia buat Menara KLCC guna chocolate baru-baru ni)
 

 


Pada yang berminat ni detailsnya:



 

KELAS: Bengkel Asas Terokai Rahsia Coklat
TARIKH: Sabtu, 15 Feb 2014
MASA: 10 pagi – 6 petang
TEMPAT: Bzee Bakery, No. 23, Ground Floor, Magistrate Square, Seremban 2, Seremban
PENGAJAR: Chef Amer
JENI KELAS: GROUP HANDS ON


YURAN: RM290
DEPOSIT: RM150 (TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN
)

Cara mendaftar:
1.Bank in deposit RM150 ke account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Selepas bank in sms details nama, date class, nama class dan jumlah bnk in ke 019 282 0053.
Contoh: Zalina, 15 Feb, Bengkel Coklat, RM150
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa pendaftaran. Tanpa bukti pembayaran, anda dianggap belum bayar
4. Apa yang perlu dibawa: Pen dan Baki Yuran
5. Apa yang tak boleh dibawa: Peneman, sedara mara, anak dan sebagainya. Hanya yang bayar yuran saja dibenarkan masuk
6. Tarikh akhir pembayaran deposit: KHAMIS 13 FEBRUARI atau sehingga kelas penuh. TERHAD UNTUK 30 ORANG PELAJAR SAHAJA

2. AHAD 16 FEB – 10 pagi – 4 petang


 

BENGKEL INSPIRASI BISKUT KOMERSIAL BERSAMA CHEF AMER
Cocooaties cookies, Mocha Chips, Hazelnut Crispies, Cashew Nut Crispies, Nestum Crackers, Vanila Kifferin.Free Resepi : Pineapple Tart Melt in your mouth

Yuran: RM290
Deposit RM150


Cara mendaftar
1.Bank in deposit RM150 ke account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Selepas bank in sms details nama, date class, nama class dan jumlah bnk in ke 019 282 0053.
Contoh: Zalina, 16 Feb, Biskut Komersial, RM150
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa pendaftaran. Tanpa bukti pembayaran, anda dianggap belum bayar
4. Apa yang perlu dibawa: Pen dan Baki Yuran
5. Apa yang tak boleh dibawa: Peneman, sedara mara, anak dan sebagainya. Hanya yang bayar yuran saja dibenarkan masuk


Zalina