1. Bank in deposit ke account Maybank BZEE CAFE & BAKERY -
5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS KE NOMBOR 019 282 0053 - nama, date class, nama class dan jumlah bank in
Contoh: ZALINA, RM150, 5 April, Best 5
Contoh: ZALINA, RM150, 5 April, Best 5
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan masa kelas. Tanpa bukti pembayaran anda
dianggap belum bayar.
4. Apa yang perlu dibawa masa kelas: Pen, bukti pembayaran dan baki yuran.
5. Apa yang tak boleh dibawa: Peneman, anak, sedara mara dsbnya. Hanya yang bayar yuran
dibenarkan masuk kelas.
_____________________________________________________________________________
1. KELAS DEMO BEST 5 BZEE BAKERY SABTU, 5 APRIL, 11 PAGI, RM300
Pecan Heaven, Cream Puff Eclairs, Kek Kukus Anam Bulan, German Black Forest dan Apple Crumble Cheese Cake
Tarikh: SABTU, 5 APRIL
Masa: 11 pagi - 4 petang
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
Pengajar: Zalina
Jenis Kelas: Demo
Yuran: RM300
Deposit: RM150
2. KELAS DEMO 20 JENIS BISKUT RAYA KAK ITA DELIGHTS - RM300, AHAD 6 APRIL 9 pagi - 4 ptg
Kelas
20 jenis biskut raya Ita Delights (+ 6 resepi Free) – Rujuk gambar jenis-jenis
biskut
Tarikh:
6 April 2014 (AHAD)
Masa: 9 pagi – 4 petang
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
Pengajar: Puan Rozita Kader
Jenis Kelas: Demo
Yuran: RM300
Deposit: RM150
3. SIARAN ULANGAN KELAS HANDS ON HEALTHY BREAD SABTU 12 APRIL 10 PAGI - 5 PETANG - RM300
Wholemeal Bread |
HEALTHY BREAD – MODUL TERBARU BZEE BAKERY
Jom belajar buat roti-roti yang high fiber, tanpa gula dan telur. Pelajari teknik-teknik yang boleh menjadikan roti-roti high fiber anda lembut, moist dah tak jemu makan.
ANDA AKAN BELAJAR 5 JENIS ROTI – SEMUA BERBEZA RESEPI – bukan dari doh yang sama.
Wholemeal bread, German Muesli, Classic Honey & Carrot, Pretzels dan Focaccia.
Jom belajar buat roti-roti yang high fiber, tanpa gula dan telur. Pelajari teknik-teknik yang boleh menjadikan roti-roti high fiber anda lembut, moist dah tak jemu makan.
ANDA AKAN BELAJAR 5 JENIS ROTI – SEMUA BERBEZA RESEPI – bukan dari doh yang sama.
Wholemeal bread, German Muesli, Classic Honey & Carrot, Pretzels dan Focaccia.
Tarikh: Sabtu, 12 April
Masa: 10 pagi - 5 petang
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
Jenis kelas: Hands On
Pengajar: Zalina
NOTA: SETIAP KELAS TERHAD KEPADA 8 ORANG PELAJAR SAHAJA
YURAN: RM300
DEPOSIT: RM150
YURAN: RM300
DEPOSIT: RM150
4. KELAS 9 JENIS BISKUT RAYA TERBAIK KAK PATMA SABTU 13 APRIL RM300 10 PAGI - 4 PETANG
Tiga lagi - Almond Delight, Pistachio Crispy dan Cripsy Coklat
Jom belajar biskut dari `Jutawan Biskut' - Kak Patma. Usahawan yang sangat berpengalaman dalam penghasilan biskut raya. Jom kongsi pengalaman dengan Kak Patma mcam mana nak jadi usahawan biskut yang berjaya. Macam mana dia bermula dan macam mana dia boleh berada di tahap sekarang.
Tarikh: 13 APRIL 2014 Ahad
Masa: 10 pagi - 5 petang
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2
Jenis kelas: Kelas Demo
Pengajar: Kak Patma
Yuran: RM300
Deposit: RM150
5. KELAS MODUL TERBARU BZEE BAKERY - CREAM CHEESE BROWNIES - RM200 - 4 JENIS - 19 APRIL / 11 PAGI - 4 PETANG
DAFTAR SEGERA SEBAB TEMPAT DAH TINGGAL TAK BANYAK LAGI....
Banana Butterscotch Cream Cheese Brownie |
Double Chocolate Cream Cheese Brownie |
Cranberry Cream Cheese Brownie |
Crispy Chocolate Cream Cheese Brownie |
Masa: 11 pagi – 4 petang
Tempat: Bzee Café & Bakery, Seremban 2
Jenis Kelas: Demo
Pengajar: Zalina
Yuran: RM200
Deposit: RM100 (tidak akan dipulangkan jika anda membatalkan penyertaan)
6.
Kepada anda yang serius untuk pergi jauh dalam bidang bakery, ni kursus yang wajib anda hadir. Saya bawakan Kak Pau (Datin Pauziah dari Citra Klasik). Sapa tak kenal Kak Pau. Sifu saya dan juga sifu kebanyakan bakers kat Malaysia ni.
Adik saya, Yusniza di Sungai Petani adalah antara peserta yang pernah join kursus Kak Pau ni.
``Rugi sapa yang tak p Kak Ina....banyaknya yang kita tak tau mengenai selok belok bizz bakery ni. Mcm-mcm Kak Pau share...Semua.., termasuklah segala bantuan dan geran kerajaan yang rupanya banyak. Kita sebenaqnya layak dan boleh mohon...
``Kak Pau bagi jalan macam mana nak ringankan beban kita untuk start biz. Wajib join kursus ni,''
Ni adik saya yang bagi tau.
Okeh, pada yang berminat, ni detailsnya:
Tarikh: Ahad, 20 April 2014
Masa: 8.30 pagi - 5.30 petang
Tempat: Bzee Bakery, Seremban 2, Seremban
Pengajar: Datin Pauziah (Kak Pau) dari Citra Klasik
Yuran: RM295
Deposit: RM150
7. KELAS FOOD PHOTOGRAPHY CARA `KOBOI' N SEMPOI - AHAD 27 APRIL, 11 PAGI - 4 PETANG - RM150
Kelas diadakan atas permintaan student-student saya yang nak belajar teknik mudah mcam mana saya ambik gambaq produk bakery saya.
Anda tidak perlu ada camera canggih sebab dalam kelas ni saya tak akan langsung memeningkan kepala anda dengan istilah-istilah ISO, Aperture, shutter speed, white balance, bla, bla, bla dan blaaaa..Kita guna phone camera saja.
Saya akan ajar anda mcam mana nak composekan gambar supaya produk anda nampak mengiurkan dan cantik.
TERHAD KEPADA 10 ORANG SAHAJA
Tarikh: Ahad, 27 April
Masa: 10 pagi - 4 petang
Tempat: Bzee Bakery, Setemban 2
Jenis Kelas: 100% Hands On
Pengajar: Zalina
Yuran: RM150
Deposit: RM100
(klu nak, anda boleh bawak 2 produk anda untuk kita ambik gambar bagi chun - klau nak..tak nak pun tak paaaa)
APA YANG WAJIB DIBAWA: HANDPHONE YANG ADA FUNGSI CAMERA.