Alhamdulillahhh...semua kelas Durian Crepe saya full house...kecuali kelas yang 1st tu saja....Pas kelas 1st tu Durian Crepe mula meletop, kelas saya full house..Syukur Alhamdulillah dan terima kasih pada 1st batch student saya yang bagi feedback positif mengenai Durian Crepe tu. Sekarang dah jadi fenomena.
Ok.. saya rasa untuk Disember ni kelas demo saya nak buat balik kelas-kelas kek continental saya. Ni kira macam warm up hujung tahun sebelum saya melancarkan (cheewahhhh) beberapa modul baru untuk semester baru tahun 2013 (hehhehe....kasi gempaq skettt...)...Bagi yang tak mengerep atau yang belum join kelas demo saya sebelum ni, jom pilih mana kelas yang berkenan...nak pilih semua pun boleh..., sila, silaaaa.....
(15 Disember - kelas Durian crepe, Japanese Crispy Cream Puff, French Vanila Mille Crepe dan Tiramisu Mille Crepe - iklan dah kluar sebelum ni...boleh refer di sebelah kiri anda atau click under Jadual Kelas untuk details)
1. KEK CONTINENTAL
. Pecan Heaven
. Double Indulgence Chocoalate Cake
. Chocolate Walnut Torte
. Chunky Prune
Tarikh: SABTU, 22 DISEMBER 2012
Masa: 11 pagi - 5 petang
Tempat: Bzee Cafe n Bakery, Seremban 2
Yuran: RM200
Deposit: RM100
Tarikh akhir bank in deposit: Rabu, 12 Disember
Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: HARUN SALIM BACHIK, 22 DISEMBER, RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 12 Dis. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 6 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 6 pelajar.
2. KELAS ROTI MALATOP MAMAZIEZA
Anda biasa dengan teknik buat roti step by step - campur bahan kering, kemudian bahan basah dan last skali butter/shorterning....? Tak perlu lagi...ada shortcut sebenarnya untuk buat roti/bun ni.
JOM DAPATKAN RAHSIA BUAT ROTI/BUN SEMUDAH ABC dari MAMAZIEZA
In syaa Allah...menggunakan teknik campak-campak ni, anda mampu menghasilkan roti yang gebu dan montok. Dan jangan bimbang...anda juga tidak memerlukan peralatan bakery canggih untuk menghasilkan roti segebu ini..
Mamazieza juga seorang seorang surirumah yang menggunakan dapur dan peralatan di rumah dia untuk beresperiment masa buat roti ni. So, kalau Mamazieza boleh berjaya buat roti ni kat dapur dia, anda juga boleh. Dan bagi yang lengkap peralatan bakery ...lagi lah bolehhhh...JOMMM...KELAS TERHAD UNTUK 14 ORANG SAHAJA. KELAS 100% PRAKTIKAL/HANDS ON
Anda akan diajar 3 resepi asas untuk menghasilkan 7 jenis roti yang bukan saja sedap dimakan sekeluarga, tapi juga senang untuk dibuat jualan.
TARIKH: AHAD 23 Disember 2012
MASA: 10 PAGI - sehingga selesai
TEMPAT: BZEE BAKERY, SEREMBAN 2
PENGAJAR: MAMAZIEZA
YURAN: RM250
DEPOSIT: RM100
TARIKH AKHIR BAYAR DEPOSIT: 19 DISEMBER (RABU)
Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: MELUR, 23 DISEMBER, RM100
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 19 Dis. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 10 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 10 pelajar.
3. KEK MARBLE SINGAPURA
. Marble Zebra Mambo
. Marble Seroja
. Soft Marble
. Labanese Marble
TARIKH: SABTU 29 DISEMBER 2012
MASA: 11 pagi - 5 petang
TEMPAT: Bzee Bakery, Seremban 2, Seremban
YURAN: RM150
DEPOSIT: RM50
TARIKH AKHIR BANK IN DEPOSIT: RABU, 26 Disember
JOM Belajar teknik mudah untuk menghasilkan corak menarik di kek. Jangan gundah gulana..walaupun kelas demo, saya akan pastikan anda boleh buat corak-corak berlainan ni. In syaa Allah...
Kalau nak join, ikut langkah mudah berikut:
1. Bank in deposit RM100 ke dalam account Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195
2. Pas bank in, SMS ke nombor saya 019 282 0053 dan nyatakan: NAMA, TARIKH KELAS DAN JUMLAH BANK IN
CONTOH: RITA RUDANI, 29 DISEMBER, RM50
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas
4. Tarikh akhir tarik diri dan deposit dipulangkan ialah pada RABU 26 Dis. Lewat daripada tarikh tu, deposit dikira burn sebab saya dah siapkan semua bahan.
5. Minimum penyertaan ialah 6 orang. Saya berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tak cukup 6 pelajar.