Lima Puluh (50) orang join kelas ni hari ne. Yang daftar dan bayar deposit 54 orang, tapi empat orang cancel last minute sebab emergency. Tak pa, insyallah ada rezeki kita jumpa lagi...
Jom layan gambar sekitar kelas hari neh...:
Semua yang saya demokan hari ni |
Tiramisu Mille Crepe |
Durian Crepe |
French Vanila Mille Crepe |
Japanese Crispy Cream Puff |
Sebelum mula kelas |
Sesi mencuba |
Model JCCP - Siti Salwa |
Sesi photography |
Hari ni juga saya tunjukkan cara buat coklat hiasan bergulung macam ni .. |
Yang ditunggu-tunggu - sesi merasa DC |
PENGUMUMAN PENTING: Sedikit perubahan pada resepi cream JAPANESE CRISPY CREAM PUFF
Lihat PAGE 3:
Bahan A:
RESEPI ASAL:
35 gm tepung custard
35 gm tepung jagung
PERUBAHAN:
JADIKAN :
70 GM TEPUNG CUSTARD
( TAK PERLU pakai TEPUNG JAGUNG)
Yang lain tak berubah.
HARAP MAKLUM...
tqvm
zalina