Asskm dan alooo untuk semua...Alhamdulillah...kelas talam cikgu jemputan dari Johor - Yuslindhia berjalan lancar. Semua talam cantik-cantik dan berwarna warni. Tapi yang lebih penting sedap....
Linda perturunkan semua tips-tips penting menghasilkan talam yang cantik dengan cara yang mudah dan senang. Semua lah petua-petua penting nak buat talam neh...daripada pemilihan bahan yang sesuai untuk menjamin talam yang cantik, cara membancuh, mengukus dan memotong. Cara nak angkat talam yang dah dipotong pun Linda ajaq.... bunyik macam lawak la kan...tapi benda ni juga penting bagi memastikan talam kita cantik. Potongan sharp dan tidak berlengas....
Tq untuk Linda yang sudi berkongsi semua tips dan rahsia untuk menjadi tokey talam. Kesemua 16 student yang join kelas hari ni dah tak sabaq nak menjual neh...nak dapatkan balik modal, pastu dapat untung n datang kelas talam Linda Part II plak....
Insyallah....ada rezeki, kita jumpa lagi Linda tahun depan...insyallahhhh.
Ni gambar sekitar kelas hari ni.....jom layan...
|
12 jenis talam (10 + 2 resepi bonus) yang Linda ajar hari ni.. |
|
Siap dipack untuk proses agihan |
|
Ni adalah kelangkapan asas yang perlu ada untuk anda yang nak mulakan biz talam...senang.Tapi kena datang belajar dari Linda untuk dapat tips yang boleh menjamin kejayaan anda buat talam... |
|
Baru masak..... |
|
Cikgu Linda ngan semua anak murid yang pandaiiii...ajaq skali dah dapat buat. Semua talam menjadi ngan cantik... |
|
|
|
Untuk semua - Linda dan semua 16 student...tq yea sebab sudi datang blajar di bakery saya. Ada rezeki kita jumpa lagi...Insyallahhhh